IEM önerisi

@judgmennt Aralarından en iyisi Tangzu fakat onun yerine Gate'i tercih ederim. İndirim bekleyip EW300 kovalamak en iyisi olur bana kalırsa.

Ayrıca IEM sektörüne hoş geldiniz :D. Blackshark V2'nin kötü olduğunu fark edip Gate'i sevdiyseniz bu tavşan çukuruna siz de düştünüz demektir.
Öyle oldu sanırım. Duymadığım sesleri duymaya başladım. Razer çok kötüymüş.

Merhaba konuyu hortlatacağım ama ben de oyun için bir IEM arıyorum. Kablosuz iyi bir seçenek yok gibi görünüyor; ses kalitesi ve netlik açısından kesinlikle kablolu öneriliyor. Oyun için ANC'li bir seçenek daha iyi olmaz mı? EW200 favorim gibi gözüküyor şu an

Merhaba konuyu hortlatacağım ama ben de oyun için bir IEM arıyorum. Kablosuz iyi bir seçenek yok gibi görünüyor; ses kalitesi ve netlik açısından kesinlikle kablolu öneriliyor. Oyun için ANC'li bir seçenek daha iyi olmaz mı? EW200 favorim gibi gözüküyor şu an.

ANC bütün frekans aralığında aynı performansı gösteremediği için ses kalitesini bozar, çoğu kulaklığın(özellikle IEM'lerin) pasif gürültü engellemesi iyi olduğundan pek ihtiyaç da yok aslında. EW200 fiyatının en iyilerindendir, eğlenceli ses karakteri de çoğu kişiye uyar.

@judgmennt Aralarından en iyisi Tangzu fakat onun yerine Gate'i tercih ederim. İndirim bekleyip EW300 kovalamak en iyisi olur bana kalırsa.

Ayrıca IEM sektörüne hoş geldiniz :D. Blackshark V2'nin kötü olduğunu fark edip Gate'i sevdiyseniz bu tavşan çukuruna siz de düştünüz demektir.
Bugün Shenzhen'i kontrol ederken indirimler başladığını gördüm. EW300 sipariş verirken üç tane farklı model olduğunu gördüm. Sanırım en pahalı olan type-c kablosu ile geliyor ama diğer iki model arasında ne fark var tam anlayamadım. Bu 3 modelden hangisini almalıyım?

@judgmennt Hepsi aynı hocam. Hiçbir fark yok aralarında ses olarak. HBB olanın tasarımı bana daha güzel geliyor ama mikrofon yok, DSP'de normal tasarım ama mikrofon var. Normal hali de normal. Tercih sizde hocam.
O zaman standart versiyonu alayım tasarım falan çok önemli değil benim için. Ses farkı yoksa ucuz olan daha iyidir. 😀

Indirim varken alayim dedim, 26.33$dan aldim fakat siparisi iptal ettiler fiyat yanlış girilmis diyerek.

1742389040173.png

@judgmennt hepsi aynı hocam. Hiçbir fark yok aralarında ses olarak. Hbb olanın tasarımı bana daha güzel geliyor ama mikrofon yok, DSP'de normal tasarım ama mikrofon var. Normal hali de normal. Tercih sizde hocam.

Hocam oyun için EW300 mü truthear Zero blue 2 mi? Bir de bütçe sıkıntısı yok. Eğer çok fark var dersen Moondrop blessing 2 seviyesine çıkabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı