IEM önerisi

@judgmennt Uzatıcı eğer çok kötü değilse sıkıntı olabileceğini sanmıyorum. Sadece fazla uzun olmamasına dikkat edin fazla uzun olunca sıkıntı oluşabiliyor. Kaliteli bir kablo + 3m'den az olursa sıkıntı olmaz bana kalırsa.

Asus Xonar SE olanla kullanmak daha mantıklı olur gibime geldi. Razer olan muhtemelen kulaklık için ayarlandığından ses daha farklı gelebilir. Fakat deneyin görün derim. Zaten beslemelerinde sorun olmaz, IEM'ler kolayca beslenirler. Hangisi size daha rahat gelirse onu kullanın derim.

Sadece mikrofon konusu pek anlayamadım. Mikrofonda 3.5mm ses girişi mi var :D.

@judgmennt Uzatıcı eğer çok kötü değilse sıkıntı olabileceğini sanmıyorum. Sadece fazla uzun olmamasına dikkat edin fazla uzun olunca sıkıntı oluşabiliyor. Kaliteli bir kablo + 3m'den az olursa sıkıntı olmaz bana kalırsa.

Asus Xonar SE olanla kullanmak daha mantıklı olur gibime geldi. Razer olan muhtemelen kulaklık için ayarlandığından ses daha farklı gelebilir. Fakat deneyin görün derim. Zaten beslemelerinde sorun olmaz, IEM'ler kolayca beslenirler. Hangisi size daha rahat gelirse onu kullanın derim.

Sadece mikrofon konusu pek anlayamadım. Mikrofonda 3.5mm ses girişi mi var :D.
Evet mikrofona jack girişi de koymuşlar sözde sesi gecikmesiz verebiliyormuş. Linkini bırakıyorum. Kulaklık elime geçince hepsini denerim en kötü.

https://www.temu.com/tr/rgb-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-usb-kondenser-mikrofon-ayarlanabilir-boom-kol-stand%C4%B1-her-y%C3%B6ne-duyarl%C4%B1-polar--usb-c-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1--%C5%9Fark%C4%B1-s%C3%B6yleme--konferanslar-ve-yay%C4%B1nlar-i%C3%A7in-g%C3%BCr%C3%BClt%C3%BC-engelleme-tak-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r-pil-gerektirmez-g-601099569226152.html?_oak_name_id=6953830990952942956&_oak_mp_inf=EKjDsbKm1ogBGiBjMDQ1MzA3NDk1NTE0ODNlYWRjOTZhYTFlMTFjNTBhOCCj7bfr1TI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fed94fedd-8b5e-4eb1-a0a8-6cd252a7cfc7.jpg&spec_gallery_id=4217890359&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=ODIzMTQ&_oak_gallery_order=852905700%2C1827259443%2C2018617106%2C455034529%2C743733331&search_key=mikrofon&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=zqaxdv3k7t&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1741029242980_bohrywq2vh

@judgmennt İkiside fiyatına göre iyi. Gate ile EW200 arasında fark var. EW200 oyun için daha iyidir. Fakat bu Gate'in kötü veya rezalet olduğu anlamına gelmiyor. Kulaküstü "oyuncu" kulaklığı denilen kulaklıklardan daha iyidir. Onun da üstüne Gate'in yerine EW200 almanız ekstradan 50 kill vermeyecek size :D. Bütçeniz dahilinde (bütçeniz $40 ise) en iyisini almak istiyorsanız EW200, biraz daha ucuza kaçmak istiyorsanız Gate. Bütçenize bağlı bir durum anlayacağınız.
Hocam amazondan gate sipariş ettim 1200e sizce iptal etmeli miyim yoksa bu iyi midir?

@judgmennt Bir deneyin derim. Kulaklık beslemede genel olarak ilk önce denemek esastır. Yoksa denemeden aldığınız DAC vs. boşa harcama olabiliyor.

@handcuffs Hocam Gate kötü değil fiyatına göre. Teknik anlamda, kutu içeriği daha zengin, daha kaliteli bir kulaklık almak istiyorsanız EW200. Fakat birçok kez dediğim gibi Gate kötü bir kulaklık değil. Biraz alakasız ama beğenmezseniz en kötü birisine hediye edersiniz :D. Şahsen yıllar önce aldığım KZ ZSN kulaklığı şuan elime sürmesem bile benden sonra 2 kullanıcı değiştirdi o kulaklık :D. Halen daha kullanılıyor.

Son düzenleme:
@judgmennt İsterseniz $10 gibi bir fiyatta göstermelerini isteyebilirsiniz. Vergi çıkarsa çok daha az çıkacaktır.
Ben de Amazon'dan Gate siparişi verdim. Sorun falan çıkarsa diye çok da uğraşmak istemedim açıkçası. Sescibaba'ya da pek güvenemedim. 1250 civarına Amazon'dan aldım. Biraz pahalıya denk geldi herhalde ama Blacksharak V2'ye oranla çok kötü olmasın benim için yeterli gelir.

Ben de Amazon'dan Gate siparişi verdim. Sorun falan çıkarsa diye çok da uğraşmak istemedim açıkçası. Sescibaba'ya da pek güvenemedim. 1250 civarına Amazon'dan aldım. Biraz pahalıya denk geldi herhalde ama Blacksharak V2'ye oranla çok kötü olmasın benim için yeterli gelir.

Hocam bende fiyatından dolayı iptal etsem mi diye düşündüm de bizim ülkede hiçbir şey ucuz değil ki. İptal etmedim zaten fiyatlarının düşeceği yok 😃

Bu arada sesçibaba ya da şu akalın müzikten sipariş vermemeniz iyi olmuş Şikayetvar'da pek iyi yorumlar okumadım ikisinin hakkında da.

Hocam bende fiyatından dolayı iptal etsem mi diye düşündüm de bizim ülkede hiçbir şey ucuz değil ki. İptal etmedim zaten fiyatlarının düşeceği yok 😃

Bu arada sesçibaba ya da şu akalın müzikten sipariş vermemeniz iyi olmuş Şikayetvar'da pek iyi yorumlar okumadım ikisinin hakkında da.
Evet ben de kötü yorumlar gördüm. Amazon'un iadesine de güvendim. Kulaklıklarda nasıl işliyor bu durum bilmiyorum ama Amazon iade konusunda en iyi firma. En azından bir ihtimal beğenmezsem iade ederim diye düşündüm. Yurtdışı fiyatına göre 10 dolar daha fazla veriyoruz ama yapacak da çok bir şey yok. Shenzhenaudio'ya mail attım adamlar vergi çıkar dedi. Forumlarda çoğu kişi vergi çıkmadığını söylüyor ama biraz riskli geldi. Gümrükte kalır, fazla ücret çıkar uğraştırır durur gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı