İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun

Vavien ifade sistemini suistimal ediyor mu?

• Evet.

Oy: 74 61,2%
  • Hayır.

Oy: 47 38,8%

• Oy verenlerin toplamı
    121
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyametin kopacağı bir konu olacak.

Üye, gerektiği gibi kullandığını savunacak. Mod da itiraz edecek ama yazım yanlışı hatası gibi net bir delil de sunamayacak. Bana kalırsa bu ceza ya da yasak, @foreignersgod gibi spam yapan üyelere verilmeli. Nick de veriyorum, kontrol etsinler diye. Beterin beteri var yani. Bu arada bu üyeye taktım, daha çok örnek vereceğim senden :)

Acaba neye göre verildi? Çok merak ediyorum.
Gaddar moderatörler işte... (!)

Komik olan şey ne peki? Bilmemem mi?
Arkadaş doğru söylemiş.

Burası herkesin bilgili olduğu bir yer değil. Burası bana göre bilgilenme yeri, bildiklerini anlatma yeridir. Yardım etme yeridir. :)
Öğrenmek de komik geliyorsa ne bileyim yani. :)

Şu ifade sistemi geldiğinden beri millet birbirine düşman oldu.
Aynen öyle, yakın zamanda kaldırılırsa şaşmam.
Araştırmayıp her şeyi buraya yazanlardan birisi olmanız. Kullandığınız sistemi okumamanız.
Yine de arkadaşın yorumunda "hahaha" atılacak bir şey olmadığı gerçeğini değiştirmez. Arkadaşın yorumuna "hahaha" atmanız, dalga geçtiğiniz anlamını gösteriyor. Bu yüzden uyarınızda da bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.

Karşı tarafla konuşurken bile şu anki üslubunuz uygun değil.

Burası herkesin bilgili olduğu bir yer değil. Burası bana göre bilgilenme yeri, bildiklerini anlatma yeridir. Yardım etme yeridir.
İnternette sadece burası yok. Utanmasalar hava durumu diye buraya konu açıp cevap verilmesini bekleyecek kişiler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı