Bu forumda bazı insanlar var ki karşısındaki şahıs ironi yapıyor, yapılan ironiyi anlamayıp uzun uzun paragraflar yazıyor sonra biz hahaha emojisi atınca etiketleyip nedenini soruyor. Arkadaşlar birileri buraya bu ifadeleri koyduysa kullanalım diye koydu. Sürekli bu tribe girip hesap soran tayfayı anlamıyorum arkadaş hahaha atıyorsam gerçekten komik bulduğum içindir ya senin gereksiz ciddiyetini ya da düşüncen bana cidden komik gelmiştir. Bir de bu tayfa yüzünden ceza alıyoruz ayrı komik yani bir gülüşümüz kaldı ona da kelepçe takın dava açın süper.
Örnek veriyorum bir yoruma kahkaha atıyorum yada gülüyorum, emoji atıyorum sonra adam triggerlanıp etiket atıp nedenini soruyor sonra ben bunu raporlayıp gereksiz etiket attığı için sildirmek durumunda kalıyorum ve bu çok cringe bir hareket arkadaşlar nolur yapmayın burası sosyal bir platform güleriz de ağlarız da.
Ek olarak emoji attık diye ceza alacaksak kaldırılsın emojiler ne siz uğraşın ne biz uğraşalım forumdan insanları uzaklaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz cidden.
Örnek veriyorum bir yoruma kahkaha atıyorum yada gülüyorum, emoji atıyorum sonra adam triggerlanıp etiket atıp nedenini soruyor sonra ben bunu raporlayıp gereksiz etiket attığı için sildirmek durumunda kalıyorum ve bu çok cringe bir hareket arkadaşlar nolur yapmayın burası sosyal bir platform güleriz de ağlarız da.
Ek olarak emoji attık diye ceza alacaksak kaldırılsın emojiler ne siz uğraşın ne biz uğraşalım forumdan insanları uzaklaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz cidden.
Son düzenleyen: Moderatör: