İfade için kimseyle polemiğe girmedim, o kadar seviyesiz biri değilim.
Cevap vermek zorunda değil istediği ifadeyi atabilir.Kalkmasına gerek yok, sistemde bir sorun göremiyorum ben ama herkesin beğendiği bir gönderiye kızgın yüz ya da kahkaha(mizaha amaçlı değilse) bırakılıyorsa bu sefer de konu sahibi "tilt" oluyor. Sebebini soruyorsun nazikçe, cevap vermeyip kaçıyor bir de.
Seviyesizlikle ne alakası var? Adam sinir oluyor belli ki.İfade için kimseyle polemiğe girmedim, o kadar seviyesiz biri değilim.
Demek ki seninle aynı fikirde değilim ve bu yüzden kızgın atmışım.@Kerem00 şimdi size neden kızgın ifadesini attığınız sorsam bir çarpışma olacak o yüzden vazgeçiyorum. İyi sosyaller.
Atarsa atar, bu beni alakadar etmez ama trollük yapıp gidemez işte. Ben sorduysam karşıdakini bozmak için değil, sebebini merak ettiğim için, acaba bir hata yapıp yapmadığımı düşünmek için sorarım. Sanki herkes bozmak için soruyor? Genelleme yapma hakkını kimden alıyorsunuz?Cevap vermek zorunda değil istediği ifadeyi atabilir.
Sinir oluyorsa kendi içinde yaşasın, sırf sinir olduğu için o özgürlüğü sorgulamak o şahsın haddi değil.Seviyesizlikle ne alakası var? Adam sinir oluyor belli ki.
İfade için neden tartışma çıkarayım ki? "Neden kızgın attın?" diye saçma bi' soru neden sorayım?Seviyesizlikle ne alakası var? Adam sinir oluyor belli ki.
Şimdi işi neden hakarete kadar taşıdınız anlamadım?Demek ki seninle aynı fikirde değilim ve bu yüzden kızgın atmışım. Bunu anlamaya yetecek kadar kafan basmayıp bana soruyorsan bu senin sıkıntın, ifade sisteminin sıkıntısı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.