İfade sistemi kalksın

Demek ki seninle aynı fikirde değilim ve bu yüzden kızgın atmışım. Bunu anlamaya yetecek kadar kafan basmayıp bana soruyorsan bu senin sıkıntın, ifade sisteminin sıkıntısı değil.
Dostum çoğu zaman denk geliyorum mesajlarına. Konuştuğun üslup hep çok ağır ve kırıcı. Kendine bir çeki düzen ver derim. Burada herkes dostluk içinde. Bu dostluğun bozulmasına sebep olma. Naçizane tavsiyem.
 
Yararından çok zararı var bana sorarsanız. Bence de kalkmalı hocam. Facebook değil bura.
Ben de öyle düşünüyorum. Basit bir yararlı ifadesi yeterli olur. Zaten ifade bırakılmış mesajlar da gereksiz oldukları için ifade bırakılmamıştır.
Tamamen kaldırmak gerekli ve doğru mesajları diğerlerinden ayırmamak olur. Karmaşaya sebebiyet verir.
"Ben bu konuda @Samotne Ciasteczka'a kayıtlıyorum." şeklinde mesaj yazmak yerine bir onay işareti yeterlidir
 
Dostum çoğu zaman denk geliyorum mesajlarına. Konuştuğun üslup hep çok ağır ve kırıcı. Kendine bir çeki düzen ver derim. Burada herkes dostluk içinde. Bu dostluğun bozulmasına sebep olma. Naçizane tavsiyem.
Önerini dikkate alacağım.
 
Sinir oluyorsa kendi içinde yaşasın, sırf sinir olduğu için o özgürlüğü sorgulamak o şahsın haddi değil.
Yani diyorsun ki ben ifademi atayıp kaçayım adam ne durumda olursa olsun beni bağlamaz adamın ruh halinden banane diyorsun. Bu bencillik başka bir şey değil. Adam satırlarca bilgilendirici makale yazmış adamın gidiyor mesajına kahkaha simgesi atıyor. Bu nasıl bir akıl noksanlığı? Size yapılsa hoşunuza gider sanırım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı