İflas Etmesini İstediğiniz Şirketler

Turkcell. Paket fiyatlarından haberi olmayan onlarca yaşlımızı hala düşük çekim kalitesiyle kazıklıyor. Avea candır :) Vodafone'da iyi ama Turkcell'in kesinlikle iflas etmesini isterim. Çekim kalitesi+internet hızı berbat fiyatı ise kazık
 
Kardeşim böyle bir başlık olurmu hiç ? Oldu olacak X şirketi batsın diye technopat cemaâtini toplayıp duaya duralım... Ayrıca hangi şirket olduğu fark etmez, ve Casper dediğiniz firma sayesinde binlerce insan evine ekmek götüyor.
Peki güzel kardeşim bir de şöyle düşün;

Şimdi benim tanıdığım insanların kullandığı cihazların çoğu Casper.
Neden Casper aldılar? Çünkü:Aldığı mağaza (Benim görüşüm.) elinde kalmasın diye müşterilere satıyor.
Güzel kardeşim Asus ile Casper karşılaştırması yapsak Casper öldü, bitti, gitti.
Örnek bir şey söyleyeceğim;
Geçen yıl arkadaşım, Casper Nirvana bir laptop almış. Laptop 1.300 TL. Fan havayı dışarıya üfler demi? Bu laptop içine çekiyor havayı. Cihazda öyle bir entegre şekli var ki akıllara zarar. Boot edemedik cihazı! Cihaz Windows 8.1 yazılı olan Flash diski yada Dvd'yi boot etmedi! Boot edemediğimiz için Technopat'a girdik, yine çözüm bulamadık. Cihaza mecburen Windows 7 kurduk.
Ben şahsen Casper alıp, memnun kalan bir insan görmedim, tanımadım..

(Bu kendi görüşüm. Görüşlere saygı gösterin.)
 
@Silinen üye Turkcell'in kalitesine hiçbir operatör yaklaşamaz. Belki Vodafone ama Avea'nın kalitesi berbat. Geçen sene kullandım, çok pişman oldum.
IMG_0018.PNG
IMG_4007.PNG
IMG_4032.PNG
D223693A6E2D629756421D3B1AFAED12.jpg

Ben delillerle konuşurum. :) Şehir merkezinde, köyde ,dağda, bayırda hiçbiu 4 ay kullandım tek 1 defa 3g çektiğini ve 6-7 defa edgede olsa full çektiğini gördüm. :) Kısacası Turkcell'in çekim gücü diye birşey yok olan ortada. :)
 
Farklı tarihlerde ve muhtemelen farklı yerlerde. Ben İstanbul'dayım. Heryerde en az 9 mbps ile bağlanıyorum.
 
Farklı tarihlerde ve muhtemelen farklı yerlerde. Ben İstanbul'dayım. Heryerde en az 9 mbps ile bağlanıyorum.

Yalova merkezde bizim evde. ilk Avea resmi Turkcell'e geçmeden 2 gün önce son Avea Turkcell'den geri döndükten sonra tekrar evde.

Ayrıca Rize-Güneysu'daki köydeki evimizdede Avea Vodafone şebeke var Turkcell yok. Nedense gittiğim yerlerde bugüne kadar sayılı çektiğini gördüm. Hepsi yalan dolan %99 kapsama alanıymış ta Turkcell kalitesiymiş te anca safları dolandırıyorlar.Avea da da Vodafone'da da ses daha temiz ve kaliteli gidiyor. İnternet hızı olarak avea daha hızlı 10-20 mbit arası alırken Vodafone'da 6-13 arası aldım. Hız testi inceleme videosu çekmiştim bi ara kanalıma yükler atarım burayada :)
 

Geri
Yukarı