İftar ve sahura kadar yapılabilecekler listesi

Merhabalar, bugün sizlere iftar/sahura kadar yapılabilecek aktiviteler listemi veriyorum. Ama geçmeden önce kanala like at... Şaka yapıyorum!
1. VirtualBox'a bir OS kurmak.
Evet istediğiniz bir OS ISO'sunu VirtualBox'a kurup vakit geçirebilirsiniz.

Screenshot_6.png

2. Oyun oynamak.
Evet hepimizin yaptığı klasik şey. O yüzden fazla bahsetmeyeceğim. :D

Screenshot_7.png

Oyun adı: Brick Rigs.
3. müzik dinlemek.
Sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz. Aman dikkatli olun! Eğer ses çok açıksa "baba" isimli bir boss kemer adlı bir weapon ile gelir. Ve size -100000000HP vurur.

4. Arkadaşlarınızla Discord üzerinden sohbet edebilirsiniz.
Gerçekten çok keyifli. Ben bile hep sohbet ediyorum. Tavsiye ederim.

5. (Son.) Film veya video izleyebilirsiniz.
Ben bunu eskiden çok yapıyordum. Çok keyifli şeylerden biri. Çünkü video film izlerken zamanın geçtiğini anlamıyorsunuz.

Kapanış.
Evet listem bu kadar kısaydı ama benim yaptıklarım bunlar. Eğer sizin bir tavsiyeniz var ise yazabilirsiniz. :)

Okuyan arkadaşlar için bu hafta tatil olacağı için tavsiyem güzel Netflix dizileri filmleri bulmanızdır. Film ve dizi izleyerek zamanı su gibi geçirebilirsiniz. Ama bu dediğimi sahurdan sonra yapın. Sabaha karşı 8-9 gibi yatın ve akşam 6-7 gibi kalkın arkadaşlar rahat tutarsınız orucunuzu.

Brick Experiment Channel ve Brick Technology kanalı izleyebilirsiniz. Tahmin edeceğinizden daha fazla sarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı