İftar yemeğinde kekemelik sorun olur mu?

Haklısınız. Bunlar hep geçici yine de en ufak bir şey olduğumda tüm moralim bozuluyor.

İnsanlar karşısında konuşurken dizim titrerdi ancak emin ol hepsi geçici ortamlara gire gire alışacaksın.
Şu an 1400 kişi önünde dede korkut taklidi yapabiliyorum. 😳
 
Hayatımızdaki en saf şeyler bunlar terbiyesizlik yapmıyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz utanılacak bir durum yok bunda ne isterseniz onu söyleyin.
 
Hocam ayıp bir şey yapmıyorsunuz bunda utanılıcak bir durum yok. Garsona durumunuz söylerseniz menüden de siparişi söyledikten sonra olur biter. Ha arkadaşlarınız belki dalga geçebilir çok da takmayın.
 
Çok sevdiğim kişiler var da bende gitmemeyi düşünüyorum.
Kanka bende senin gibiydim. Hiç öyle dediğin gibi gözünden anlama falan olmuyor. Sakince aç menüyü beğendiğin bir yemeği seç. Garsona bundan istiyorum de. İçecek derse yine aynı şekil ya da direk ayran, kola gibi söyle. Stresini yaptığıma çok üzüldüğüm bir şey.
 
İnsanları zerre takma diyeceğim ama keşke bu, demesi kadar da kolay olsa... Üzerine gitmelisin. Olabildiğince sosyal ortamlara gir ve rahatça istediğin gibi konuş. Bir süre sonra buna karşı bağışıklık kazanacaksın. Sosyal anksiyete gibi düşün. Mesela bende sosyal anksiyete var ve bunu yenmek için çokça sosyal ortama katılıyorum.
 
Problem olmaz dostum. Tek bildigi cips kola alip PC karsisinda tum gun LoL oynayan bos Omega'larin "gitme bos is" demesini dinleme yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum gitme diyenleri aldırış etmemeni isteyeceğim ama bunla yaşayan sensin, geçirdiğin süreçleri bilemiyorum. Bu gibi sosyal aktiviteleri ömrün boyunca değerlendirmeyecek misin ? Tercih senin fakat yapmamanı öneririm. Benim de boyum kısa ve ben bunun yüzünden çok fazla ortamdan, aktivitelerden kaçtım. Şimdi dönüp baktığımda ne kadar salakmışım diyorum. Sırf özel durumun yüzünden hiçbir şeyden "kaçma" ama bu durumunu kullanan dalga geçen vs. olursa onlardan da uzak dur, bu da geçmişe bakınca ne salakmışım dediğim anlardan birisi.
 
Merhabalar. Yarın akşam kebapçıya gidilecekmiş ve iftar menüsüne de baktım internetten şimdi. O kadar soru soracaklar ki, çorbanız ne olsun, ekmeğiniz nasıl olsun, ne içeceksiniz, ana yemekten önce ne olsun ? Aynısı bile diyemem. Menüyü işaret etsem de ellerinde tablet var bakmıyorlar. Bence en iyisi gitmemek. İleri adım atalım derken iyice rezil olmamak en doğrusu.

Birde en sevdiğim kişilerde geliyordu. Sevdiğim kız da vardı. Ama dediğim gibi gitmek nasip değilmiş. Size de çok teşekkür ederim elinizden geldiği kadarıyla yardımcı olduğunuz için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı