Iftira ile karakola çağırıldık ne yapmalıyız?

LASKEH123

Centipat
Arkadaşlar, bugün abim bizi arıyor ve bir kişi abim hakkında "beni sürekli arıyor beni rahatsız ediyor" gibisinden bir şey diğerek abim hakkında şikayete başvurmuş. Poliste bunun üzerine abimi arayıp yarın bizi karakola çağırıyor. Ama böyle bir şey yok abim kimseyi rahatsız etmedi kimseyi de aradığı yok. Yarın karakola gideceğiz. Cahil değilim kafamda birkaç şeyler var fakat yine de size de danışmak istedim. Böyle bir şey nasıl olabilir? Oraya gittiğim de ek olarak bir şey yapmalı mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bugün abim bizi arıyor ve bir kişi abim hakkında "beni sürekli arıyor beni rahatsız ediyor" gibisinden bir şey diğerek abim hakkında şikayete başvurmuş. Poliste bunun üzerine abimi arayıp yarın bizi karakola çağırıyor. Ama böyle bir şey yok abim kimseyi rahatsız etmedi kimseyi de aradığı yok. Yarın karakola gideceğiz. Cahil değilim kafamda birkaç şeyler var fakat yine de size de danışmak istedim. Böyle bir şey nasıl olabilir? Oraya gittiğim de ek olarak bir şey yapmalı mıyız?

Telefonların ses kayıtları vs dinlenebiliyor. Herhangi bir problem olmaz. Abiniz suçsuzsa gittiğiniz gibi bi kaç saate haklı bulunup çıkarsınız zaten. Telefon kaydı falan yoksa ortada bir problem olmaz.

Ben şahsen bu iftirayı atan için yaptırımın yollarını arardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı