İftiracı komşuya ne yapılmalı?

Hocam ev sahibine söyleyin diyeceğim ama Almanya'daki ev sahipleri çok umursamıyor genelde.
İmza toplayın attırın dediğim gibi. Haberlere bile çıkıyor bunlar. Yok bana yukarıdaki deliklerden zehir atıyorlar diyen bir teyze vardı. İmza topladık attıracağız diyordu adam. Attırın.
Söyleyeyim. Zaten kadının abisi "deli benim bacım, bakmayın ona" demiş ve polismiş kendisi. Polis bir tanıdığımız, o kadın ve abisini bir araya getirip ve yanına anneannemi de alıp konuşmayı düşünüyorlarmış. Bakalım duruma.

Ben o komşulardan hala çekiyorum adamlar gece gündüz gürültü yapıyor ben yapmıyorum diyor git devlet bile bana bir şey yapamaz ev benim diyor, evi olan kendini god sanıyor.

Ben o komşulardan hala çekiyorum adamlar gece gündüz gürültü yapıyor ben yapmıyorum diyor git devlet bile bana bir şey yapamaz ev benim diyor, evi olan kendini god sanıyor.
Bu durum da tam tersi. Gürültü yapmayandan şikayetçiyiz. Gürültü yapmıyor anneannem, ama şikayet ediyorlar. Eski alt kat komşusu da deliydi, o da gürültü yapıyor diye şikayet ediyordu. İnsanlar da gürültü yapıyor zannediyordur Allah bilir.

Bir şey yapmadılar, çünkü ihbar asılsız.

İmza ile mi hocam? Ev sahibi miydi, yoksa kiracı mı?

Sıkıntı şurada. Eski alt kat komşuları da deliydi şans eseri. Onlar da şikayet ediyorsa bu kadın bir şey yapıyor olmalı diyebilirler.
Hocam o zaman gidip bir kez daha yaptıklarında kanıt alıp ya mahkemeye verin yada belediyeye şikayet edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı