İgdkmd64.sys mavi ekran hatası

imcan

Kilopat
Selamlar. Ekran kartım HD6700M maalesef Radeon driverı da yok legacy kullanıyorum. 3 4 kere 1 2 haftada bir bu mavi ekran hatası çıkıyor. Ekran kartından olduğuna eminim, Radeon driverını nasıl indirebilirim? Bir de Windows 8.1'de sorun yoktu 10'a formatladım 1 2 ay önce DX12 olduğuna rağmen bazı Unreal ve Unity oyunları açmamaya başladı. minidump dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Ekran kartım HD6700M maalesef Radeon driverı da yok legacy kullanıyorum. 3 4 kere 1 2 haftada bir bu mavi ekran hatası çıkıyor. Ekran kartından olduğuna eminim, Radeon driverını nasıl indirebilirim? Bir de Windows 8.1'de sorun yoktu 10'a formatladım 1 2 ay önce DX12 olduğuna rağmen bazı Unreal ve Unity oyunları açmamaya başladı. minidump dosyası

İgdkmd64.sys bu hatayı alıyorsanız İntel ile alaklı bir grafik çekirdek modunun bir sürücüsüdür.

Igdkmd64.sys, igfx olarak da bilinen Intel Grafik Çekirdek Modu'nun Windows sürücüsüdür . Intel tarafından yapıldı ve entegre bir grafik kartı ile Intel işlemci ile gelen her sistemde mevcut olmalıdır.

İntel grafik sürücünüzü güncellemenizi öneriyorum.

"sfc /scannow" rehberini yapın.

Son düzenleme:
İgdkmd64.sys bu hatayı alıyorsanız Intel ile alaklı bir grafik çekirdek modunun bir sürücüsüdür.

Igdkmd64.sys, igfx olarak da bilinen Intel grafik çekirdek Modu'nun Windows sürücüsüdür. Intel tarafından yapıldı ve entegre bir grafik kartı ile Intel işlemci ile gelen her sistemde mevcut olmalıdır.

Intel grafik sürücünüzü güncellemenizi öneriyorum.

"Sfc /scannow" rehberini yapın.

Hocam Intel HD 3000'in artık sürücüsü yok ne önerirsiniz?

Windows 8.1 dönme şansınız var mı?

Intel® HD 3000 Grafikleri için indirmeler

Burada sürücü var ama Windows 8.1 destekliyor. Windows 8.1'de mavi ekran alıyor muydunuz?

8.1'e döneyim derken 10 gün geçmişti PC açıldığı anda mavi ekrana düşüp reset atıyordu Allah'tan Windows 10 ISO'su vardı hemen yükledim yani geri dönemem. Windows 7 ve 8.1'de almıyordum ama kullandığım uygulamalar Windows 10'da olduğu için.
Windows 8.1 dönme şansınız var mı?

Intel® HD 3000 Grafikleri için indirmeler

Burada sürücü var ama Windows 8.1 destekliyor. Windows 8.1'de mavi ekran alıyor muydunuz?

Birde ayarlardan grafik sürücüsü seçim yerinde yüksek güç ve düşük güçtede HD 3000 gözüküyor normal mi?

1603809960487.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı