İğrenç kahve nasıl düzeltilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam normal suyla deneyince de farkı olmuyor, mevzu kahvede.
Edit: Anlayacağınız üzere kahve konusunda deneyim 0.
Normal suyla musluk suyu arasında fark yoksa yaşadığın şehir mükemmel bi şehir hocam :D Dediğim gibi aromalı kahve çözebilir karıştırınca. Bir de latin grande iyidir denenebilir. Deneyerek bulunuyor zaten favori kahve öyle tek atışta zor, normal yanlış seçimler yapmak.

Normal suyla musluk suyu arasında fark yoksa yaşadığın şehir mükemmel bi şehir hocam :D Dediğim gibi aromalı kahve çözebilir karıştırınca. Bir de latin grande iyidir denenebilir. Deneyerek bulunuyor zaten favori kahve öyle tek atışta zor, normal yanlış seçimler yapmak.
İlk denemem Mehmet Efendi Colombiandı ve en sevdiğim o fakat babam çok kötü koktuğunu söylüyor.
Dediği gibi sigara gibi kokuyor ve alışmamdan korkuyor ki bu kokuyla çok haklı.
Dediğimi deneyebilirsin. Çok büyük fark edecektir.
Deneyeceğim :).

İlk denemem Mehmet Efendi Colombiandı ve en sevdiğim o fakat babam çok kötü koktuğunu söylüyor.
Dediği gibi sigara gibi kokuyor ve alışmamdan korkuyor ki bu kokuyla çok haklı.

Deneyeceğim :).
Ben arada aşağıdaki kahveden alıyorum kokusu harika oluyor hem french press kullanıyorsan öğütülme boyutu çok iyi. İnternetten almak konusunda sorunun yoksa denenebilir, hem ucuz.

Hocam pis o kahve pis pis. Pis hamsi o. Bana verin, ben içeyim.

İğrenç derken çok mu sert, acı yoksa çok mu tatlı, yumuşak?

Elimde şu anda tadını iğrenç bir filtre kahve var 250 g (Tchibo Gold Selection, kötü olan bu.), yaklaşık 20 g Mehmet Efendi Colombian var.
Sorum şu, bunları karıştırsam nasıl olur ya da bunun içine ne alırsam (mecburen sadece marketlerden) iyileştirir? @Haruki Murakami hocam, farkı anladım. İçerken içimde atlar tepişiyor, Nescafe Klasik’in yumuşatılmış hali.
Eee, dedik sana çöp diye. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı