IKEA, Alex çalışma masası alınır mı?

EmreCLK0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ameliyathane hemşiresi
Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum fakat akılımı kurcalayan tek şey mdf olması. Petek kağıttan yapılmasından dolayı fikrimi çok değiştiriyor. YouTube'da videosunu izledim monitör tutucu takmış masa içine doğru kırılmış. Belki bakarsınız diye video linkini de bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka masa da olabilir öneriniz varsa tabii ki ilk öncelik 200x60 olması şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masif çok pahalı, o yüzden mdf tercih sebebi. İçi, güçsüz, üzeri kaplama bir yüzeyden de yüksek dayanım beklemek gerçekçi değil. Ama şunu söyleyeyim, standart monitör, kasa vb. ürünler için yeterli takati olur; onda sorun yok.

Masif çok pahalı, o yüzden mdf tercih sebebi. İçi, güçsüz, üzeri kaplama bir yüzeyden de yüksek dayanım beklemek gerçekçi değil. Ama şunu söyleyeyim, standart monitör, kasa vb. ürünler için yeterli takati olur; onda sorun yok.

3 monitör + kasa monitör tutucu ile bir sorun olmaz mı çökme kırılma gibi.

3 monitör + kasa monitör tutucu ile bir sorun olmaz mı çökme kırılma gibi.
IKEA diyor ki: "Safety and compliance
This table has been developed and tested for home use and is not suitable for installation of a screen stand. Maximum evenly distributed weight is 50 kg. Do not place concentrated weight exceeding 15 kg on a small surface on the table.For tabletops with length 200 cm an extra leg is needed in the middle for stability.This desk has been tested for domestic use and meets the requirements for durability and stability set forth in the following standards: EN 12521 and EN 1730."
kaynak: LAGKAPTEN / ALEX desk, white, 200x60 cm - IKEA
Buradan yola çıkarak kendi ayakları üzerinde duran monitör, kasayı taşır.
+
Monitör tutucu dediğin nasıl bir şey? Resmi var mı?

Bu arada şuna da bir bak, 200x100 cm. masif bu: https://www.hepsiburada.com/enjoy-l...si-demir-iskelet-ofis-masasi-p-HBCV00003OP4VJ

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı