Diğer IKEA Markus 3.299₺

Selam kendim için bir koltuk arayışındayım xDrive Akdeniz ve bu koltuk arasında kaldım. 175 70 kiloyum öneriniz varsa alabilirim bütçe 3-4K arası.
xdrive akdeniz yada toryum ama akdeniz metal oranı daha fazla diye biliyorum bence xdrive çok iyi bende toryum var 1 senedir kullanıyorum 90 kiloydum ilk aldığımda biraz kilo aldım ve gerçekten normal bir insan gibi oturmadım desem yeridir üstünde genelde ayaklarımı kıvırıp yere basmadan oturduğum çok oldu sadece biraz sallanma var oda benim yüzümden olabilir gerçekten iyi dayandı

websitesinde 110kg icin test edildi diyor, mahsuru yoksa boyunu ve kilonu yazabilir misin ?
ben 1.86 100kg civarindayim denedigim bazi koltuklar pek saglam gelmedigi icin almadim secretlab gibi firmalarda bir koltuk 400-500 euro para vermek istemiyorum, musait bir zamanda gidip ikeaya kendimde test edecegim.
190 115 kiloyum. Buna rağmen sorun yaşamıyorum. İnanılmaz konforlu gelmiyor ama diğer 2000-2500 tl lik koltuklara gore cok daha konforlu ve saglam.

Bu yazılanları gördükten sonra gaza gelip bende aldım. Malzeme kalitesi sağlam gözüküyor. Gayette rahat. Kurulumu basit. Uzun yıllar kullanılacak gibi.
Bu arada bu ürün internete özel 3299 gözüküyor fakat teknosa mağazasına gittiğinizde aile paketi'ne üye olursanız yine 3299 tlye satın alabiliyorsunuz ayrıca kargo ücreti 330tl ödemezsiniz.

Bu yazılanları gördükten sonra gaza gelip bende aldım. Malzeme kalitesi sağlam gözüküyor. Gayet de rahat. Kurulumu basit. Uzun yıllar kullanılacak gibi.
Bu arada bu ürün internete özel 3299 gözüküyor fakat Teknosa mağazasına gittiğinizde aile paketi'ne üye olursanız yine 3299 TL'ye satın alabiliyorsunuz ayrıca kargo ücreti 330TL ödemezsiniz.

Teknosa? Hocam sanıyorum yanlış yazdınız. Koltuk geldiğinde bizimle paylaşın lütfen. Benim de almaya niyetim var ama 330TL kargo ücreti alıkoydu beni. Aile paketi üyeliği nedir? Marketlerdeki indirim kartları gibi bir şey mi? Ücretli mi?

Hocam ikeaya gitmeden önce internet sitelerinden ücretsiz bir şekilde aile kartı çıkartabilirsiniz. Ondan sonra ikeaya gidip 3300 tl ye kasada tc kimlik numaranızı söyleyerek alabilirsiniz. Ben böyle aldım. 330 tl kargo parası çok geldi.

Teknosa? Hocam sanıyorum yanlış yazdınız. Koltuk geldiğinde bizimle paylaşın lütfen. Benim de almaya niyetim var ama 330TL kargo ücreti alıkoydu beni. Aile paketi üyeliği nedir? Marketlerdeki indirim kartları gibi bir şey mi? Ücretli mi?
Hocam evet yanlış yazmışım kusura bakmayın ikea demek istedim.
Koltuğu bizzat ikea ya gidip aile kartı üyeliği üyeliği yapıyorsunuz telefondan 2dk'da halledebilirsiniz. kasada tc kimliğinizi söylediğinizde aile kartından almış oluyorsunuz money kart gibi düşününün. Herhangi bir ücreti yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı