İki adet MSI 1660 Super X ile Mining yapılabilir mi?

SLI-Crossfire olaylarına bakmanıza gerek yok. Bu soruyu sorduğunuza göre anakartınızda yeterli girişler var mı ona bakmalısınız. AMD-Nvidia dahi olsa iki kartı yan yana kullanabilirsiniz mining için sorun olmaz.

SLI-CrossFire olaylarına bakmanıza gerek yok. Bu soruyu sorduğunuza göre anakartınızda yeterli girişler var mı ona bakmalısınız. AMD-NVIDIA dahi olsa iki kartı yan yana kullanabilirsiniz mining için sorun olmaz.

Anakartımda slot var ama ben uzay sistemi yapıp riser kablo ile uzatacağım 3 veya 4 ekran kartı takıp nbminer üzerinden kazmayı düşünüyorum.

Anakartımda slot var ama ben uzay sistemi yapıp riser kablo ile uzatacağım 3 veya 4 ekran kartı takıp nbminer üzerinden kazmayı düşünüyorum.
Onu da yapabilirsiniz psu'nuz izin verdiği sürece. Bu arada mining işinde kartı ne kadara aldığınız çok önemli. Amorti sürenizi zorlayarak 7-8 ay civarına indirebiliyorsunuz. Sizin aldığınız fiyat da buna yakın olsun ki zarara girmemiş olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı