İki ucu erkek fiş nasıl kullanılır?

oggiowski

Megapat
Merhaba arkadaşlar. İki ucu da erkek olan yani prize giren ucu olan bir uzatma kablom bulunuyor. Bunun bir ucunu prize taksam diğer ucu nasıl kullanabilirim nasıl bir bağlantı yaparım da cihazlarımda kullanabilirim.

Örneğin üçlü başına bu uzatma kablosunun bir ucunu prize diğer ucunu üçlü başına taksam daha sonra üçlü başından diğer yuvalara cihazlarımı taksam elektrik alır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine erkek uçlardan birini iptal edip üçlü vb bir şeye bağlamayı deneyebilirsiniz.

Bir kahverengi bir mavi ucu var kablomun ama.

Üçlünün ise 3 tane ucu var mavi kahverengi sarı. Nasıl yapmam gerekir?
Hocam üçlünün içinden hangisi topraklama olarak bağlı ona bakın ona göre bağlarsınız ama nasıl 2 tane var sizdeki kabloda o mantıklı gelmedi.

Genelde jeneratörler falan için kullanılıyor diye biliyorum o kablo. Dediğin gibi de çalışır ama biraz tuhaf bir setup olur.
Bir kahverengi bir mavi ucu var kablomun ama.

Üçlünün ise 3 tane ucu var mavi kahverengi sarı. Nasıl yapmam gerekir?
Sarı olan topraklama, karşılığı yoksa boş bırakabilirsin.

Siyah kablo duvardaki prize bağlı olan 2 ucu erkek kablo. Şimdi ben bu siyah kabloyla üçlüye elektrik verip daha sonra bu fotoğtaftaki üçlünün diğer yuvasına bir cihazın fişini taksam o cihaz çalışır mı onu demek istiyorum ya da bu üçlüye bir uzatma takıp o uzatmayla diğer cihazlarımı çalıştırabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1693907082248965542152889415712.jpg
    1693907082248965542152889415712.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı