İkinci bilgisayardan ilk bilgisayarın ekran kayıt etme

ForestGuardiann

Kilopat
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Bilişim Sistemleri
İki bilgisayarım var ve sadece bir bilgisayarımı yayın ve kayıt almak için kullanmak istiyorum. Diğer bilgisayarımdan oyun vb. işler yapacağım.
Kayıt yapmak istediğim bilgisayarım oyun oynayacağım bilgisayarın kaydını ve yayını yapmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerek?

İki bilgisayarım var ve sadece bir bilgisayarımı yayın ve kayıt almak için kullanmak istiyorum. Diğer bilgisayarımdan oyun vb. işler yapacağım.
Kayıt yapmak istediğim bilgisayarım oyun oynayacağım bilgisayarın kaydını ve yayını yapmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerek?

Elgato alman gerek.

Capture Card'dan alıyorsunuz. İki bilgisayar arasındaki bağlantıyı yapıyorsunuz. Bazıları USB yoluyla ekran aktarırken bazıları ise direk anakarta bağlanıyor. Ardından ikinci bilgisayardan ekran kayıt uygulamasını açıp kaynağı capture Card seçiyorsunuz. Sonra da ister kayıt alın, ister yayın yapın.
Bu videodaki direk anakarta bağlanılanlardan. Zaten arkadaş anlatıyor detaylı olarak.

1608127674203.png

İşlem kabaca böyle. Kabloların tam olarak nereye takılacağını bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı