İkinci disk (HDD) %100 kullanım reboot edene kadar

OrnitorenkPepsi

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar Monster Abra A5 v15.2.1 bilgisayar aldım ve şu an Toshiba'nın 1TB'lik HDD'sini ve 500GB'lik SSD'sini kullanıyorum. Oyunlarım ve Steam HDD içinde ve PC'yi ilk açtığımda sıkıntım yok, ne yavaşlık var, ne o diski görüntülerken ne de o diskteki programlar da sorun. Bir süre sonra nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı, kullanım %100'e çıkıyor fakat SSD'de sorun yok (Windows SSD'ye kuruludur). Bu %100 çıktığında, neyin sebebiyet verdiğini bir türlü bulamadım. Process hacker vs denedim fakat onlar da yardımcı olmadı, yabancı sitelerde de pek çözüm bulunmuş gibi durmuyor...

Ekleme: Bu arada Disk için tüm testleri yaptım ve sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Windows güncel mi? Bazı versiyonlarda sıkıntı var.
Evet her şeyim güncel.
Windows sürümü ile alakası olmadığı kanaatına vardım. Hala devam ediyor sorun ve disk %100 çıkıyor fakat sebibini bilmiyorum. 😓
Sorunu çözmeyi başardım. APM ile alakalı bir şey imiş çözümü bu linkte : HDD %100 olma sorunu - Technopat Sosyal
Çözüldü ve çözümü şuraya yazdım : Monster Tulpar T7 V19.3.1 HDD %100 Kullanım Sorunu - Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı