İkinci El Alınan 9800 GT PC Nasıl?

İkinci el almaktansa aslında en iyisi birikim yapıp sıfır almak. Sistem hem yeni hem de uzun süreli kullanıma açık olur.
İkinci el o kadar laptop ve masaüstüne baktım bazılarının ilanı şaka gibi; sıfır fiyatı daha ucuzu mu dersin, o paraya daha iyisinin alınması mı dersin. Yani çok fazla fiyat isteniyor ve araştırma yapmadan alınırsa alan kişiye geçmiş olsun demek düşer.

Bu fiyata bu sistem alınmaz. Sadece internette gezmek için kullanırsın. Dedikleri gibi ikinci el Konsol almalısın.
Zaten PS3 ve 400 TL ekleyip almıştım. PS3 ü 400 tl'den aldı. PS3 için
İkinci el almaktansa aslında en iyisi birikim yapıp sıfır almak. Sistem hem yeni hem de uzun süreli kullanıma açık olur.
İkinci el o kadar laptop ve masaüstüne baktım bazılarının ilanı şaka gibi; sıfır fiyatı daha ucuzu mu dersin, o paraya daha iyisinin alınması mı dersin. Yani çok fazla fiyat isteniyor ve araştırma yapmadan alınırsa alan kişiye geçmiş olsun demek düşer.
Ben i3, 6gb ram ve 2 TB harddisk ine aldanıp aldım. Sıfır bilgisayar almak için en az 2000 TL vermek gerekiyor ama. Benim de hep 2. El 500 600 TL'lik leptopum oldu. Bence 0 bilgisayar alacağına 0 bilgisayara vereceğin fiyat kadarını 2. El bilgisayar alırsan bence daha mantıklı.

Zaten PS3 ve 400 TL ekleyip almıştım. PS3 ü 400 tl'den aldı. PS3 için

Ben i3, 6gb ram ve 2 TB harddisk ine aldanıp aldım. Sıfır bilgisayar almak için en az 2000 TL vermek gerekiyor ama. Benim de hep 2. El 500 600 TL'lik leptopum oldu. Bence 0 bilgisayar alacağına 0 bilgisayara vereceğin fiyat kadarını 2. El bilgisayar alırsan bence daha mantıklı.
Dediğin gibi olursa tabi daha mantıklı. Diyorum ya adam sıfır fiyatından daha fazla istiyor. Bu ve buna benzer durumlar için dedim. Yoksa yarı fiyatı gibi durumlarda avantajlı olur tabiki de.

İlk mesajı görünce iyi bari direkten dönmüş demiştim. Bu kadar sorun yaşayıp, yine aynı hatayı yapabildiğiniz için tebrik ederim. Kimse bu bilgilerle doğmuyor ama insanlara baştan sorup öğrenmeniz lazım. Olan olduğuyla kalıyor ve bizler üzülüyoruz.
Aldıktan sonra değil almadan önce konu açmak daha mantikliydi sanki.
Kart çöp gerçekten.
Peki sadece ekran kartını değiştirirsem bilgisayar güzel çalışır mı? Mesela rx 560 veya GTX 1050 veya Nvidia'nın yeni nesillerini beklesem?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı