İkinci el Beats alınır mı?

2. el Beats Dotex Pro bu arkadaşlar. Siyah renk, özellikle de köşelerde griye dönmüş durumda.
Yani eski olduğunu hemen anlıyorsunuz.

200 liraya almaya değer mi? Bu kulaklığa 200 verilir tabi der misiniz? Yoksa eski olması fiyatın bu seviyelere düşürür mü?

q.jpg

Müzik konusunda ister ses sisemi olsun ister kulaklık olsun en iyisini Sony üretiyor. Orjinal Beats kullanan arkadaşım var ve gelen geçen çakma sanıyor. Ve ikisinide test ettim Beats'in 1000 TL'ye sattığı kulaklıkla Sony'nin 500 TL'lik kulaklığı eşdeğer. 70 TL'ye aldığım Sony kulaklığımı Casper bir tablete taktım ve çok yüksek ses verdiği için bozdum. Yetkili servise götürdüm ve değiştirip yenisini verdiler. Bana kalırsa kulaklık konusunda kesinlikle Sony alınmalı çünkü kulaklıklar çok hassas aletler.

2.el kulaklık alınmaz kesinlikle. Bu arada beats Soloyu düşünme bile zira Beats Solosu olup ta bir yıldan fazla kullanan yok gibi. Çat çat kırılıyor namussuz. İki sınıf arkadaşımda Beats mixr vardı. Onlar bile kırıldı üst taraftan. Tavsiyem Sennheiser Momentum'a bakman.

Yo yo, kesinlikle her yorumu inceliyorum, sadece bazen okuldan cevap yazdığım için fark edemeyebiliyorum.
Sony'nin 450 liralık MDR-XB910 DJ tarzı bir kulaklığını test ettim. Bass konusunda rakiplerinden çok öndeydi, Beats ile kıyaslanamazdı.
Ancak benim amacım ortayı tutturmak, Beats HD Solo ile çok daha hoşuma giden bir ses alıyordum, yeterliydi bass'ı.

500 lirayı bugün farklı bir markaya versem ses denilen şeyi baştan yaratırım, o kadar kaliteli kulaklıklar bulunabiliyor aslında.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı