İkinci el Beats alınır mı?

Şu konuyu her gün görüyorum, yazmayayım diyorum. Ama en sonunda dayanamayacağım sanırım.

Arkadaşlar, çok üstünkörü bilgilerle konuşuluyor bu konuda. Sennheiser, Sony gibi markalar "çok iyi" denilerek öne çıkarılmış falan. Bu markaların başarısı tamamıyla PR'dan geliyor, temeli yalan olan bir başarı. Ürün kalitesi istiyorsanız AKG, Shure ve aklıma gelmeyen bir sürü marka varken böyle bilgili insanların olduğu bir forumda bu tarz gönderilerin olmasına gerçekten şaşıyorum.

@BilgisayarKurdu, tutturmuşsun bir "havalı olsun, dışarıdan güzel gözüksün ama en önemlisi havalı olsun." gidiyorsun zaten. Lütfen, insanların zamanını boşa harcama. Sen al Beats kulaklığını, insanlar gelip bir sürü şey söylüyor hala Beats fotoğrafını falan koyuyorsun. O havalı da gözükür, güzel ürün de. Okulunda da yanına gelip "Vay kanka, orijinal Beats almışsın baya iyi." falan derler.

500 liraya ekmek değil, kulaklık alıyoruz. Bunun farkında olsan bu yorumu yapmazdın.
Sen bunları yazarken belki o marka kulaklıkları bile denemedin ancak ben 1 aydır mağaza mağaza dolaşıp kulaklık deniyorum. Ayrıca hiç de hava meraklısı biri değilimdir, kulaklığı elime alınca 500 lira verdiğimi hatırlatsın yeter.

Son düzenleme:
Bir de Sony Mdr V55'e bak. Ben kullanıyorum. Bana yetiyor açıkçası. Tipi de çok çok güzel bana kalırsa. Fiyatı 180-200 civarı.

500 liraya ekmek değil, kulaklık alıyoruz. Bunun farkında olsan bu yorumu yapmazdın.
Sen bunları yazarken belki o marka kulaklıkları bile denemedin ancak ben 1 aydır mağaza mağaza dolaşıp kulaklık deniyorum. Ayrıca hiç de hava meraklısı biri değilimdir, kulaklığı elime alınca 500 lira verdiğimi hatırlatsın yeter.

Hatırlarsan önceki açtığın konunda sana Brainwavz HM5 önermiştim. Hala 500 lira diyorsun, kulaklığı eline alınca 500 lira verdiğimi hatırlatsın diyorsun. Tartışılacak çok bir şey yok, genç bir arkadaşsın. Kulaklık eline aldığında değil kulağına taktığında 500 lira ettiğini hatırlatsın, başka da bir şey diyemem.

Mağaza mağaza dolaşan insan olarak Marshall Minor ya da bir üst modelinin şu an model adını hatırlayamadım hiç adının geçmemesi de ilginç. Her D&R'da teşhirde olan modeller ikisi de çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi hoş tavsiyeler veriyorsunuz da @drumbanger bir sorun çıktığında, Türkiye sınırları içerisinde kaç tane servisi var bu adı geçen iyi ürünlerin? Ürünü almak mesele değil. Sonrasında sorun oluşursa?

Brainwavz HM5 hoşuma gitmiyor diyorum, hala aynı şeyi söylemeye devam ediyorsunuz :) Ben 30 yaşında değilim 17-18 yaşındayım, çok az da olsa tasarım bekliyorum. Mesela arkadaşın önerdiği kulaklık hoşuma gitti diyebilirim.

Bu konuda ikinci el Beats almamaya karar verdim, sıfır kulaklıkları araştırıyorum. Verdiğiniz markaları da araştırıyorum.

Önerilen 300-400 lira arası Sony model kulaklıkları da denedim mağazalarda. Aslında internetten bakıp beğenmediğim kulaklıklar gerekte çok daha şekil duruyor :) Beats Solo HD'nin 500 liralık modeli aslında çok daha şekil bir kulaklıkmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak konunun açılış sebebi olan soruyu sormak istiyorum arkadaşlar. Çünkü olaya kişisel boyuttan bakıldı biraz.
Temizlik ve hijjen bakımından pek sıkıntı olmayack benim için, gerekirse temizlenebilir.

2. el Beats Dotex Pro 200 liradan almaya değer mi?
Yani bunu yarın bir gün satmaya kalksam 200 liradan kapış kapış gider mi?
Çünkü sıfırı 1,200 TL diye biliyorum. Oldukça üst model bir kulaklık. Ancak kullanılmış, sıfır havası yok, ses kalitesinde falan da sıkıntı yok.

Ses kalitesinde bir sıkıntı yoksa ve için rahat ediyorsa al bence. Öncelikle şunu düşün o 2.el Beats 200 liraya alabileceğin tüm kulaklıklardan ses kalitesi olarak üstünmü? Satıcı neden üst düzey bir Beats kulaklığı bu fiyattan veriyor? Bunların düşündükten sonra tamam diyorsan al bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı