İkinci el bilgisayar tavsiyesi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, 10.000-15.000 arası ikinci el bir toplama kasa alacağım. Biraz oyun (LoL, CS:GO, Valorant) tarzı oyunlar oynayacağım. Yeni çıkan oyunları da düşük-orta ayarlarda oynatsa benim için yeterlidir. Tavsiyelerinize açığım. Araştırma yaparken denk geldiğim bir bilgisayar var. Sizce parça ve fiyat bakımından uygun mudur?
bileşenler:
  • işlemci: AMD Ryzen 5 5500, Max Boost 4.2 GHz.
  • anakart: MSI A320M-A Pro.
  • RAM: Apacer Panther Black-Gold, 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16.
  • ekran kartı: PowerColor AMD RX 580, 8 GB, 256 bit.
  • depolama: 128 GB SSD.
  • kasa: alpin Game Booster GB-PW909b, 550W 80+, USB 3.0, ATX mesh, sabit RGB fan, siyah.
  • 12.750 fiyat olarak girilmiş. Sizce uygun mudur? Ekran kartı dışında garantisi devam ediyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece biraz oyun oynamak olacaktır piyasadaki oyunların en kötü orta ayarlarda oynatacağını düşünüyorum şuanlık
için yeterlidir bence. 2-3 sene sonra belki yükseltebilir. Anakart ve işlemci sizce buna uygun mudur?

Hocam tavsiyelerinizi bekliyorum.

Psu yu değiştirme imkanı sağladıklarını söylediler.

Arkadaşlar sıfır sistem aldım. Ryzen 5600-Rtx 4060 lı sistem tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam, iyi oyunlar. Sistem linkini bırakırsanız bizde göz atabiliriz.

Hocam sadece biraz oyun oynamak olacaktır piyasadaki oyunların en kötü orta ayarlarda oynatacağını düşünüyorum şuanlık
için yeterlidir bence. 2-3 sene sonra belki yükseltebilir. Anakart ve işlemci sizce buna uygun mudur?

Hocam tavsiyelerinizi bekliyorum.

Psu yu değiştirme imkanı sağladıklarını söylediler.

Arkadaşlar sıfır sistem aldım. Ryzen 5600-Rtx 4060 lı sistem tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam, iyi oyunlar. Sistem linkini bırakırsanız bizde göz atabiliriz.

Son düzenleme:

MESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Piyada bir müddet araştırıyordum. Kule tipi soğutucusu bulunması daha avantajlı geldi. Daha yeni sipariş verdim teşekkürler.
Konu kilit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı