İkinci el Dell 7577 alınır mı?

Gene Takavic

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, ikinci el Dell 7577 bilgisayar almak istiyorum ama fiyatı biraz kafamı karıştırdı. Satıcı 6500 lira, 6 taksit yapabileceğini söyledi. Özelliklerini aşağıya yazıyorum.
Dell Gaming 7577.

• i7-7700HQ.
  • 16 GB RAM.
  • 256 SSD+1 TB HDD.
  • GTX1060 6 GB 192 Bit.
  • 15,6 FHD.

Casper ile Dell'i aynı kulvarda görmüyorum hocam, Dell soğutma ve malzeme kalitesi konusunda çok daha iyi bence.
Aynı cihazı kullanmış birisi olarak alınmayacağı kanaatindeyim çünkü çok ısınıyor. Klavyenin üstüne elinizle dokunamıyorsunuz bile sıcaklıktan. Klavyeye de sıcaklık geliyor, oyun zevkinizi etkiliyor.

Aynı cihazı kullanmış birisi olarak alınmayacağı kanaatindeyim çünkü çok ısınıyor. Klavyenin üstüne elinizle dokunamıyorsunuz bile sıcaklıktan. Klavyeye de sıcaklık geliyor, oyun zevkinizi etkiliyor.
Fanlar çok gürültü yapıyor mu? İnternette 75 dereceleri geçmediğini görmüştüm, sürekli güncel oyunları oynamak isteyen biri değilim şimdi ki bilgisayarım i5 3210m işlemciye sahip, uzun süre kullanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı