İkinci el GTX 1050 ve 1050 Ti almak riskli mi?

GTX 1050 laptop kullanan birisiyim. Şu ana kadar hiçbir şekilde bir sıkıntı dahi yaşamadım ama size şunu söylemek istiyorum. Bu ekran kartı ile yeni nesil oyunları zor açarsınız. Bütçeniz ne kadar?

Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli.ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım dıye dusunuyorum .

Kart hem güçsüz ve hem de fosil olduğu için öyle demiştir. Genelde aynı fiyatlara daha güçlü kartlar bulunuyor GTX 1060 3 GB, RX 470/570 gibi.

1060 düşndügümde bütçe olarak yükseltmem gerekecek. RX470/RX570 Intel işlemci terçihim oldugu icin AMD ekran kartı ne kadar uyumlu olur bilmiyorum.

Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli. Ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım diye dusunuyorum.

1060 düşndügümde bütçe olarak yükseltmem gerekecek. RX470/RX570 Intel işlemci terçihim oldugu icin AMD ekran kartı ne kadar uyumlu olur bilmiyorum.

AMD kart Intel işlemci uyumsuz olur vs gibi konular tamamen hurafe. RX570 ve 1600 AF-1200 AF sistem toplayabilirsin o bütçe içerisinde.

Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli. Ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım diye dusunuyorum.

5000 TL'ye maalesef zor ama toplanabilir de fakat oyunları düzgün de açmayabilir pek bilgim yok. 5000 TL'ye toplamak istiyorsanız yeni konu açın oradan üyeler size yardımcı olsunlar.

İşlemci ve PSU'na göre RX580 tavsiye ederim.
RX 6600 alabilirsiniz ama işlemcinizi bilmemiz gerek. Ayrıca 5000 demişsiniz ama ekran kartı için mi, bütün bileşenler için mi?

RX 6600 alabilirsiniz ama işlemcinizi bilmemiz gerek. Ayrıca 5000 demişsiniz ama ekran kartı için mi, bütün bileş.

Keşke hazır sistemim olsa şu an RTX 2060 supr 5500 cıvarına satışta ama ne monitor ne de kasa var elimde şu an butun bılesen ıcın soruyrum.

Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli.ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım dıye dusunuyorum .

İstanbul içindeyseniz elimde RX 570 var, sadece ev kullanımında 2 yıl kullanılmış kart. İlgilenirseniz mail adresi bırakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı