Zaten GTX 1050 alacak kadar bütçesi varsa daha iyi bir ekran kartına erişmesi zor.
Haklısınız.
Zaten GTX 1050 alacak kadar bütçesi varsa daha iyi bir ekran kartına erişmesi zor.
GTX 1050 laptop kullanan birisiyim. Şu ana kadar hiçbir şekilde bir sıkıntı dahi yaşamadım ama size şunu söylemek istiyorum. Bu ekran kartı ile yeni nesil oyunları zor açarsınız. Bütçeniz ne kadar?
Kart hem güçsüz ve hem de fosil olduğu için öyle demiştir. Genelde aynı fiyatlara daha güçlü kartlar bulunuyor GTX 1060 3 GB, RX 470/570 gibi.
Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli. Ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım diye dusunuyorum.
1060 düşndügümde bütçe olarak yükseltmem gerekecek. RX470/RX570 Intel işlemci terçihim oldugu icin AMD ekran kartı ne kadar uyumlu olur bilmiyorum.
Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli. Ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım diye dusunuyorum.
İşlemci ve PSU'na göre RX580 tavsiye ederim.
RX 6600 alabilirsiniz ama işlemcinizi bilmemiz gerek. Ayrıca 5000 demişsiniz ama ekran kartı için mi, bütün bileş.RX 580 8 GB neden alınmamalı?
İyi sosyaller. Muhtemelen herkesin birbirini hunharca linçleyeceği konuya hoş geldiniz. Bugün neden RX 580 GB'ın alınmaması gerektiğini konuşacağız. 1- Çıkış Yılı RX 580, 2017 yılında piyasaya sürülmüş bir karttır. 6 yılı devirmiş bu kartın çok temizini bulsanız bile, sorun yaşamanız...www.technopat.net
İstanbul içindeyseniz elimde RX 570 var, sadece ev kullanımında 2 yıl kullanılmış kart. İlgilenirseniz mail adresi bırakabilirsiniz.Max 5000 bütçem var. Zaten wicher 3 gibi oyunlarda normal ve dusuk ayarda acsın genel oyunları yeterli benim icin grafık ıcın almak istesem RTX sıstem almak ısterım ama bütçe belli.ama 6-7 cıkarırsam 1060 sistem alabılırım dıye dusunuyorum .
1060 düşndügümde bütçe olarak yükseltmem gerekecek. RX470/RX570 Intel işlemci terçihim oldugu icin AMD ekran kartı ne kadar uyumlu olur bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.