İkinci el GTX 570 mi, sıfır GTX 660 Ti mı?

mkeshnoda

Kilopat
En kısa sürede ekran kartı alacağım, fakat hangi kartı alacağım konusunda emin değilim. Elimde 530 lira nakit para var. Bulduğum modellerden biri MSI GTX 570 Referans model 400 lira. Ben fiyatını beğendim. Faturalı,OC yapılmamış, temiz kullanılmış. Sizce bu kart bana pişmanlık yaşatır mı ilerisi için? Yoksa paraya kıyıp 660Ti mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi GTX 570, GTX 660 Ti ile aynı performansa sahip hemen hemen. Şimdi 400 TL'lik bir kartdan ne bekleyebilirsin? Bir sorunu olmasa satmazlar zaten. Bence paraya kıy ve GTX 660 Ti al. Veya HD 7850 alabilirsin.

Önerim DirectCU II modellerini tercih etmendir, kendim HD 7870 DirectCU II kullanıyorum. GPU hızını 1010 MHz den 1150 MHz'e çıkardım. Bellek hızını ise 1200 MHz den 1320 MHz'e çıkardım. Ve şu an bütün oyunlarda sorunsuz hiç ısınmadan oynuyorum. DirectCU II aldığım için memnunum gerçekten. 600 TL'ye HD 7850 DirectCU II alabilirsin sıfır.

Veya sahibinden.com adresinde garanti süresi devam eden 700 TL'ye HD 7870 alabilirsin.

2.el almak istiyorum. Kartta bir sorun görürsem de zaten garantiye veririm. 660 Ti araştırıyorum şu anda. Bu arada bende özellikle DirectCU II arıyorum şu meşhur herkesin övdüğü ASUS'u birde ben görmek istiyorum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı