Sıfır GTX 750 Ti mı ikinci el GTX 1050 Ti mı?

Dostum Knight ve benzeri sayılacak tüm oyunlarda Nvidia daha başarılı. Bizzat denedim yani 2. PC'de RX 580 var moradon'da 13 FPS veriyor, 1060 taktığımda aynı sisteme bu FPS direkt 40'a çıkıyor aynı sahnelerde. İnanmayan ve abartı bulan Knight'ın forumuna göz gezdirebilir. Moderatörler bile kabul etti oyunun motoru AMD ekran kartlarına göre değil. Onun dışında, yeni oyunlar oynuyorsan tabi ki RX 570 falan iş görür. Yine de önerim ekran kartı konusunda Nvidia olacaktır. 1050 ve 750 israf, direkt 760 veya 1060 alabiliyorsan on numara olur.

Önerdiğin ekran kartı ne?
Bende ekran kartı almayı düşünüyorum. İzmir’de yaşıyorum, letgo’da 600TL civarına GTX 960 bulunuyor. Benim işime fazlasıyla yetecek bir kart. Biraz da senin ne için alacağın önemli. Mesela bana 1080p düşük ayarlarda oyun oynamak yeterli geliyor. Hiç yoktansa görüntü bozuk olmuyor. Senin beklentin ne ona göre bir şey almaya bak.

Miningsiz temiz. Üstte atılan 560 BIOS'lu kart mininglidir büyük ihtimal. Mining yapılmış kart alınmaz ömrü kısa olur.

Teşekkürler.
Bende ekran kartı almayı düşünüyorum. İzmir’de yaşıyorum, Letgo’da 600TL civarına GTX 960 bulunuyor. Benim işime fazlasıyla yetecek bir kart. Biraz da senin ne için alacağın önemli. Mesela bana 1080P düşük ayarlarda oyun oynamak yeterli geliyor. Hiç yoktansa görüntü bozuk olmuyor. Senin beklentin ne ona göre bir şey almaya bak.

Fazla beklentim yok 1080P orta olur düşük olur 1080P olsun yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı