İkinci el GTX 970 halen alınır mı?

2018 martında Xbox One X aldım ve yaklaşık 4 ay kullandım. Mediamarkt'ta 5 yıl garanti aldığım için şansıma iyi bir alıcı düştü ve çok az zararla sattım. Yine arada bir bakıyorum Xbox piyasasına ve ikinci elde ürünler alınan fiyata konuluyor. İkinci el Xbox piyasası biraz ölü maalesef bunu kabul exiyorum ama asla gtx 970 ile takas edilecek bir konsol degil Xbox One S. Gtx 970 yaklaşık 5 yaşında. Günümüzde 970'in karşılığı olarak rx 570 4gb diyebiliriz. İkinci elde Xbox One S'i 1300 Tl'ye satabileceğinizi düşünüyorum ve o paraya sıfır rx 580 4Gb alabilirsiniz.
Kısaca takas dengesiz. Yine de satış ile uğraşılmak istenmiyorsa yapılabilecek bir takas. Ben olsam gtx 970 üstüne para isterdim.

Ekran kartı ihtiyacımdan dolayı Xbox One S ile takas yapmak istiyorum bu ekran kartını, biriyle anlaştım sayılır ama takası yapmadan önce bi danışmak istedim, elimde hiç nakit bulunmadığı için takas yapıyorum. Sizce Xbox One S ile GTX 970 takası mantıklı olur mu?
GTX 970 kaç yıl daha daha oyun performansı anlamında bana iyi performans sunar?
Hocam gtx 970 xbox ile takas edilecek kadar değerli bir kart değil en az 1060 yada rx 580 almalısın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı