İkinci el GTX 970 vs RX 470 Sistem

Onurknbrgl

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Arkadaşım bilgisayarını satacak ve ben görmedim bilgisayarı başka şehirde kendisi. Detaylı özellik görüşemedim fakat işlemci i7 6700k, anakart MSI z170 Gaming M5, ekran kartı ise GTX 970 RAM 8 GB. Başka da özellik soramadım aklıma gelenler bunlardı. Fiyatı benim vermemi istedi.

Ben bir iki ay içerisinde i7 6700'lü MSI H170 Gaming'li RX 470 ekran kartlı bir bilgisayar toplamayı planlıyordum. Sizce arkadaşın sistemine ikinci el olarak ne kadara almalıyım veya benim kendi düşündüğüm sistemi mi toplamaliyim?

Not: Arkadaşın sistemi her türlü iyi fakat, sıfır ve kendi ellerimle ilk defa PC toplayacaktim. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer arkadaşın -elle tutulur bir şekilde- uygun bir fiyat söylerse, garantisi kutusu falan duruyorsa, arkadaşının sistemini almanı öneririm. Gtx 970 şu an 470 den FPS olarak iyi. Ayrıca, ilerleyen zamanlarda sisteme 8 GB ram eklersin, uzun yıllar kullanırsın. Bütçen geliştiği zaman, ekran kartını değiştirip güncel bir ekran kartı alabilirsin. Kısaca fiyatı makul ise arkadaşının sistemi gayet iyi.

Almayı düşündüğün sistemin fiyatından 400-500 TL daha ucuz olursa iyi olur.

Eğer arkadaşın -elle tutulur bir şekilde- uygun bir fiyat söylerse, garantisi kutusu falan duruyorsa, arkadaşının sistemini almanı öneririm. Gtx 970 şu an 470 den FPS olarak iyi. Ayrıca, ilerleyen zamanlarda sisteme 8 GB ram eklersin, uzun yıllar kullanırsın. Bütçen geliştiği zaman, ekran kartını değiştirip güncel bir ekran kartı alabilirsin. Kısaca fiyatı makul ise arkadaşının sistemi gayet iyi.
Düşünceleriniz için sağolun beyler.

İki sistemde güzel ama tercihim sıfır kasadır fakat uygun bir fiyat verip ürünlerin garantisi devam ediyorsa alınabilir

Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı