Çözüldü RX 470 vs GTX 970

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şu 3.5 GB olayını araştır GTX 970'lerin. 4 GB VRAM'in 3.5 GB'i hızlı kalan 500 MB'i yavaş çalışıyor deniyordu. Böyle olunca da VRAM kullanımı 3.5'i geçince FPS düşüşü oluyordu diye hatırlıyorum. Sorun çözülmüş mü, hala var mı, aslı astarı nedir araştır. Bu sorun çözüldüyse 970 al, yoksa RX 470 öneririm.
Yazılımsal değil donanımsal bir sorun olduğu için çözüldüğünü sanmıyorum.
Sorun açığa çıktıktan sonra üretilen modellerde çözülmüştür belki, ondan kesin yazmıyorum.

Hocam link verirseniz çok memnun olurum.

İki kartın performansını merak ediyorsan 2 ay önce yapılmış bu teste bakmanı öneririm. Birisi gitmiş 20-50 FPS fark var diyerek Userbenchmark linki vermiş evlerden ırak.

Mesela Red Dead Dedemption 2 gibi yeni bir oyunda RX 470'in bariz üstünlüğü var ama denk kartlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı