- Makaleler
- 1
O işlemci o kartı beslemez.
Oyunları ultra ayarlarda oynayabilecek bir kart. Neredeyse hiçbir kayıp yaşamadan o ekran kartını besleyebilecek bir işlemci.
O işlemci o kartı beslemez.
Oyunları ultra ayarlarda oynayabilecek bir kart. Neredeyse hiçbir kayıp yaşamadan o ekran kartını besleyebilecek bir işlemci.
GTX 1060'ı düşünmek daha mantıklı olabilir. Biliyorum GTX 1060, GTX 980 ayarında bir kart; GTX 980 Ti daha iyi sonuçlar verecektir ama GTX 1060 halen birçok oyunu yüksek, yüksek-orta gibi ayarlarda oynatabiliyor. 2. el pazarında GTX 980 Ti'a göre nispeten daha ucuza bulunabiliyor ve daha güncel bir kart. Güç tüketim değerleri de daha düşük, bir baksanız iyi olabilir.
Bu oyunların 4-5 yıl öncesine ait olmasıyla alakalı olabilir mi acaba? Sadece soruyorum.
Yeni çıkan oyunlarda da çok bir problem yaşatmayacaktır. GTX 980 Ti gerçekten güçlü bir GPU. YouTube videolarında da 2020 yılında olan performanslarını görebilirsiniz.
Kendin diyorsun 980 Ti güçlü diye o eski işlemci nasıl beslesin. i7 4.nesil olsa anlarım.
@yigitsavas sayın hocam derdiniz nedir acaba? Herkes sizinle aynı fikirde mi olmalı?
O işlemci ile verimli sonuçlar elde edilebilir. Mevcut sistem üzerinden mümkün olan performansı yakalamaya çalışıyoruz.
İşlemci sonu k değil sen nereye OC yapıyorsun.
1600Fiyat?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.