İkinci el GTX 980 Ti alınır mı?

O işlemci o kartı beslemez.

Oyunları ultra ayarlarda oynayabilecek bir kart. Neredeyse hiçbir kayıp yaşamadan o ekran kartını besleyebilecek bir işlemci.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunları ultra ayarlarda oynayabilecek bir kart. Neredeyse hiçbir kayıp yaşamadan o ekran kartını besleyebilecek bir işlemci.

Bu oyunların 4-5 yıl öncesine ait olmasıyla alakalı olabilir mi acaba? Sadece soruyorum.

GTX 1060'ı düşünmek daha mantıklı olabilir. Biliyorum GTX 1060, GTX 980 ayarında bir kart; GTX 980 Ti daha iyi sonuçlar verecektir ama GTX 1060 halen birçok oyunu yüksek, yüksek-orta gibi ayarlarda oynatabiliyor. 2. el pazarında GTX 980 Ti'a göre nispeten daha ucuza bulunabiliyor ve daha güncel bir kart. Güç tüketim değerleri de daha düşük, bir baksanız iyi olabilir.

1070'de olur.

@yigitsavas Sayın hocam derdiniz nedir acaba? Herkes sizinle aynı fikirde mi olmalı?
Kendin diyorsun 980 Ti güçlü diye o eski işlemci nasıl beslesin. i7 4.nesil olsa anlarım.

O işlemci ile verimli sonuçlar elde edilebilir. Mevcut sistem üzerinden mümkün olan performansı yakalamaya çalışıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı