İkinci el hangi iPhone alınabilir?

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde bir adet temiz 6S 32 GB var, 1 adette ekranın Home tuşu kısmının olduğu yerde 2 adet çatlak var iç ekranda kırık gibi arka kısmındaki camın eninde boydan boya çatlak var. En altın üst kısmında da bir adet çatlak var ahize problemli ve hoparlörü çok ses vermiyor tıkalı gibi sıvı temasından dolayı GSM çipi değişti. Bu ikisini verip üstüne maksimum 3000 koyup hangi iPhone alınır? Sahibinden'den değil telefoncudan alacağım yenilenmiş ikinci el olur.

Merhaba, şu an elimde bir adet temiz 6S 32 GB var, 1 adette ekranın Home tuşu kısmının olduğu yerde 2 adet çatlak var iç ekranda kırık gibi arka kısmındaki camın eninde boydan boya çatlak var. En altın üst kısmında da bir adet çatlak var ahize problemli ve hoparlörü çok ses vermiyor tıkalı gibi sıvı temasından dolayı GSM çipi değişti. Bu ikisini verip üstüne maksimum 3000 koyup hangi iPhone alınır? Sahibinden'den değil telefoncudan alacağım yenilenmiş ikinci el olur.
arkadaşım 5kya 7 plus aldı.Biraz daha eklersen 1k falan 8 bulabilirsin.

Temiz bulabilirseniz 11.

Pil çok iyi olmuyor ama XR 128.

XR 128 GB bana fazla mı olur?

13FDA5D6-E0F8-4098-990A-4481E7FB80F5.png

Pil çok iyi olmuyor ama XR 128.

XR 128 GB bana fazla mı olur?

Eki Görüntüle 1684308
Hocam 11 xrdan daha iyi.Pil ve işlemci olarak daha üstün fakat bu bütçeye temiz 11 zor bulunur.Ayrıca xr alacaksanız da işinizi göreceğini düşünüyorum.128 gb şuan iyi seçenek rahat rahat kullanırsınız.Bana fazla olur diye düşünmeyin, imkânınızvarsa 128 gb yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı