İkinci el hangi iPhone alınabilir?

Hocam 11 XR'dan daha iyi. Pil ve işlemci olarak daha üstün fakat bu bütçeye temiz 11 zor bulunur. Ayrıca XR alacaksanız da işinizi göreceğini düşünüyorum. 128 GB şu an iyi seçenek rahat rahat kullanırsınız. Bana fazla olur diye düşünmeyin, imkânınızvarsa 128 GB yönelin.

11 XR'den güçlü biliyorum ama bana dazla mı olur onun yerine pili sağlam bir cihaz mı alsam.

Hocam bütçenizi hiç anlayamadım o cihazlar sanırsam en fazla 1500 ederler tanesi tahminen ve o şekilde 6-7K gibi yorumluyorum, bu hafta yaşadığım şehirdeki esnafları gezdiğim için (bir arkadaşıma telefon aldık, iPhone XS 10K'ya evet fiyat bence de yüksek) bu bütçe dolaylarında iPhone 8, ikinci sınıf ekranlı 8 Plus ve LCD ekranlı X'ler satıyorlar esnalar genelde. Size önerim iPhone istiyorum diyorsanız yurt dışı bir iPhone XS-11 veya yurt içi Galaxy S10 serisi olur.

Hocam bütçenizi hiç anlayamadım o cihazlar sanırsam en fazla 1500 ederler tanesi tahminen ve o şekilde 6-7k gibi yorumluyorum, bu hafta yaşadığım şehirdeki esnafları gezdiğim için (bir arkadaşıma telefon aldık, iPhone XS 10K'ya evet fiyat bence de yüksek) bu bütçe dolaylarında iPhone 8, ikinci sınıf ekranlı 8 Plus ve LCD ekranlı X'ler satıyorlar esnalar genelde. Size önerim iPhone istiyorum diyorsanız yurt dışı bir iPhone XS-11 veya yurt içi Galaxy S10 serisi olur.

Yurt dışı ile uğraşılmaz. Bütçe yetmiyorsa mecbur Android almak lazım.

Hocam bütçenizi hiç anlayamadım o cihazlar sanırsam en fazla 1500 ederler tanesi tahminen ve o şekilde 6-7k gibi yorumluyorum, bu hafta yaşadığım şehirdeki esnafları gezdiğim için (bir arkadaşıma telefon aldık, iPhone XS 10K'ya evet fiyat bence de yüksek) bu bütçe dolaylarında iPhone 8, ikinci sınıf ekranlı 8 Plus ve LCD ekranlı X'ler satıyorlar esnalar genelde. Size önerim iPhone istiyorum diyorsanız yurt dışı bir iPhone XS-11 veya yurt içi Galaxy S10 serisi olur.

Bana hiçbir şart koşul ve durumda Android kullandırmazsınız.

Bana hiçbir şart koşul ve durumda Android kullandırmazsınız.

iPhone 2G alırım Android kullanmam Samsung S23 Ultra veya OnePlus değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı