İkinci el i7 7700K ve GTX 1080 Ti sistem alınır mı?

Monitörüm 2k samsung 144hz yeterli bir cevapmı sana ? ben hiçbir markanın fanboyu falan değilim arkadaşım banane paramı veriyorlar bana üstüne biz para veriyoruz ürünlerini almak için ne deneyimlediysem onu söylüyorum söylemeyede devam edicem BATTLEFİELD 5 1080ti ve o güçteki kartlar ile oynuyacaksanız intel işlemci almak en iyi çözümmmm

ya ben bu kartı bulamıyorum bu fiyata vatanın sitesinde link atarmısınız rica etsem
BF 5 oynamıyor merak etme senin uyduruk laflarına kalmadık.

terbiyeni koru istersen sokak ağzına ineceksek bende inmesini bilirim
Daha türkçe yazım kuralını bilmeyenlerin olmasıda ayrı bir sebep neyse konuyu baltalamayın.

İmzamdaki sistemde BFV sürekli FPS drop yiyordu. Son anakart BIOS ve GPU BIOS güncellemelerini yaptıktan sonra droplar büyük oranda kayboldu. Bilginiz olsun.

Ürünlerin garantisi varsa bence alınabilir. Daha güncel sistem toplanabilir, 2070li sistem de toplayan arkadaşlar vardı sanırım fakat Ryzen 5 2600x'i 4 sene kullanacaksınız sonra yetmemeye başlayacak. İ7 7700k da sizi çok rahat 3 4 sene götürür. 1080 ti'a zaten diyecek söz yok.

Ne o başka bulacak birşey kalmadı burdanmı sataşmayı deniyorsun ?
Tamam dostum gel instagrama görelim yiğitliğini sasafakben35, buyur bekliyorum o kadar sataşmak istiyorsan ordan dene bakalım.
Ne o başka bulacak birşey kalmadı burdanmı sataşmayı deniyorsun ?
Ayrıca hala yazım yanlışı yapıyorsun sanırım sıkıntılı birisin.
Uzatma artık, yeter.
Bunun gibi insanlar hiç uzatır mı hocam aksine dost canlısıdır görüyorsunuz ülkemin insanları vasat....

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı