Fatih Göktaş
Kilopat
Dostum KDV indirimi zamanı diyorum. Normal zamanda Vatandan alışveriş yapmanı tavsiye etmem
ha yok yapmam zatende ben mesajı eksik okumuşum pardon teşekkür ederim bilgilendirme içinDostum KDV indirimi zamanı diyorum. Normal zamanda Vatandan alışveriş yapmanı tavsiye etmem
BF 5 oynamıyor merak etme senin uyduruk laflarına kalmadık.Monitörüm 2k samsung 144hz yeterli bir cevapmı sana ? ben hiçbir markanın fanboyu falan değilim arkadaşım banane paramı veriyorlar bana üstüne biz para veriyoruz ürünlerini almak için ne deneyimlediysem onu söylüyorum söylemeyede devam edicem BATTLEFİELD 5 1080ti ve o güçteki kartlar ile oynuyacaksanız intel işlemci almak en iyi çözümmmm
ya ben bu kartı bulamıyorum bu fiyata vatanın sitesinde link atarmısınız rica etsem
terbiyeni koru istersen sokak ağzına ineceksek bende inmesini bilirimBF 5 oynamıyor merak etme senin uyduruk laflarına kalmadık.
Daha türkçe yazım kuralını bilmeyenlerin olmasıda ayrı bir sebep neyse konuyu baltalamayın.terbiyeni koru istersen sokak ağzına ineceksek bende inmesini bilirim
Ne o başka bulacak bir şey kalmadı burdan mı sataşmayı deniyorsun?Daha türkçe yazım kuralını bilmeyenlerin olmasıda ayrı bir sebep neyse konuyu baltalamayın.
Uzatma artık, yeter.Ne o başka bulacak birşey kalmadı burdanmı sataşmayı deniyorsun?
Tamam dostum gel instagrama görelim yiğitliğini sasafakben35, buyur bekliyorum o kadar sataşmak istiyorsan ordan dene bakalım.Ne o başka bulacak birşey kalmadı burdanmı sataşmayı deniyorsun ?
Ayrıca hala yazım yanlışı yapıyorsun sanırım sıkıntılı birisin.Ne o başka bulacak birşey kalmadı burdanmı sataşmayı deniyorsun ?
Bunun gibi insanlar hiç uzatır mı hocam aksine dost canlısıdır görüyorsunuz ülkemin insanları vasat....Uzatma artık, yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.