İkinci el i7 7700K ve GTX 1080 Ti sistem alınır mı?

Ryzen 7 2700X'ten i7 8700K'ya geçtim, daha önce oyun oynamıyormuşum. Şu anda 1080 Ti'nin gücünü fark ettim. Sen sen ol Ryzen yanına bile yaklaşma.
Hocam bu dediğimizde sıkıntı var çünkü 2k'da çok rahat besleyebilen bir işlemci, belki sizde bir sıkıntı olmuştur. Testlerde falan çok rahat besleyebiliyor.

Hocam bu dediğimizde sıkıntı var çünkü 2k'da çok rahat besleyebilen bir işlemci, belki sizde bir sıkıntı olmuştur. Testlerde falan çok rahat besleyebiliyor.
Yok hocam ya bi sıkıntı iki tane ryzen 7 2700x denedim 2 tane farklı anakart denedim hepsinde sonuç aynı tekrardan üstüne basaraktan söylüyorum bu sorun genellikle Battlefield 5 te adamlar resmen bu oyunu intel işlemci ile oynayın demiş

Uzun zamandır bakıyorum yeni bir sistem için. Bu sistem denk geldi ve kararsız kaldım. Çok çok iyi anlamasam da anlayan bir arkadaş alma, bu paraya daha iyisini toplarsın diyor. RTX 2070 falan. İşlemci ve anakart 2 nesil eski. Lakin bu sistemin sıfır fiyatı ortalama 15.000 lirayı buluyor baktığımız zaman, benim anlaştığım son fiyat ise 9.000 lira. Fiyat sadece kasa fiyatıdır. Bir de burada paylaşıp sizin fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden ilginize teşekkürler.

Eki Görüntüle 373643
Abi bak ben sana diyorum sıfır toplarız o fiyata inanmıyor musun boşver ikinci eli.
Yok hocam ya bi sıkıntı iki tane ryzen 7 2700x denedim 2 tane farklı anakart denedim hepsinde sonuç aynı tekrardan üstüne basaraktan söylüyorum bu sorun genellikle Battlefield 5 te adamlar resmen bu oyunu intel işlemci ile oynayın demiş
Namık kemal'in bir sözü aklıma geldi İNTEL fanboyluğunda altın ödül alırsınız. bu ekran kartı en az 2K için yapılmıştır senin monitörün kesin 1080P'dir bu yüzden gelip AMD çok kötü diyorsun neresi kötü arkadaşım İNTEL'e çoklu çekirdekte kafa atan bir Ryzen serisi var karşında çocuk yok yıllardır olan bir şirket var. ayrıca övdüğün şirket hala 14 NM teknolijisinde kaldı AMD ise 7 NM geçti bile.

Abi bak ben sana diyorum sıfır toplarız o fiyata inanmıyor musun boşver ikinci eli.

Namık kemal'in bir sözü aklıma geldi İNTEL fanboyluğunda altın ödül alırsınız. bu ekran kartı en az 2K için yapılmıştır senin monitörün kesin 1080P'dir bu yüzden gelip AMD çok kötü diyorsun neresi kötü arkadaşım İNTEL'e çoklu çekirdekte kafa atan bir Ryzen serisi var karşında çocuk yok yıllardır olan bir şirket var. ayrıca övdüğün şirket hala 14 NM teknolijisinde kaldı AMD ise 7 NM geçti bile.
Maalesef 9000tl'ye sıfır toplayamazsınız.
2 yıl 3 yıl arası garantı varsa 2.el daha mantıklı.

Maalesef 9000tl'ye sıfır toplayamazsınız.
2 yıl 3 yıl arası garantı varsa 2.el daha mantıklı.
Nereye toplanmıyor ? o kadar parayı ikinci ele vermemeli ayrıca tanıdığım biri ve çok sevdiğim bir arkadaşım önerimin arkasındayım sıfır toplamak daha mantıklı olacak. Ayrıca 1080P monitörü var. 2070 li sistem güzel olur belki 2060'da alınabilir.
240 GB Adata SU650 alınır yeter Render vb. yapmadığı için M.2 gerek yok.

Bu fiyat KDV indirimi zamanı. Toplayamazsın diyen arkadaşa gösterirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-02-17-12-14-59.png
    Screenshot_2019-02-17-12-14-59.png
    91,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2019-02-17-12-14-41.png
    Screenshot_2019-02-17-12-14-41.png
    121 KB · Görüntüleme: 92

Monitörüm 2k samsung 144hz yeterli bir cevapmı sana ? ben hiçbir markanın fanboyu falan değilim arkadaşım banane paramı veriyorlar bana üstüne biz para veriyoruz ürünlerini almak için ne deneyimlediysem onu söylüyorum söylemeyede devam edicem BATTLEFİELD 5 1080ti ve o güçteki kartlar ile oynuyacaksanız intel işlemci almak en iyi çözümmmm
Bu fiyat KDV indirimi zamanı. Toplayamazsın diyen arkadaşa gösterirsiniz.
ya ben bu kartı bulamıyorum bu fiyata vatanın sitesinde link atarmısınız rica etsem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00