İkinci el iPhone 7 alınır mı?

Furkan_0

Decapat
Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
3
Kullandığım telefon Samsung J7 Prime. Gecen gün telefona yeni bir kılıf almak için telefoncuya gitmiştim 2. el telefonları sattığı bir bölüm vardı meraktan bakmistim. iPhone 7 vardı fiyatına 2000 TL dedi, 10 aylık cihazmis. Pil sağlığı ise 94 gözüküyor. Sizce elimdekini verip üstüne ekleyerek iPhone 7 almalı mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el alırsan ve özellikle çok uzun süre kullanılmış ise batarya ömrü azalmıştır.

Ve iPhone’larda düşük batarya ömrü demek hem yavaşlık hem aşırı hızlı şarj tükenmesi demektir o yüzden önermem.

2000 tl ye çok daha uzun süre kullanabileceğin telefonlar var

Eh tabi %94 iyi bir değer yani neden düşünülmesin ama daha iyisini bulabilirsin
 
Ben 2.el veya sıfır İphone önermiyorum. O fiyatların yarısına başka markaların eş özellikli cihazları mevcut. Adamlar telefonlarını bilerek yavaşlattıklarını açıkladılar. Hâla almaya devam etmek faytondaki atlar gibi hep ileri bakmaya benziyor. Arada bir sağınıza solunuza bakın👍
 
Bu biraz işletim sistemi kullanışlı arayüz sade tasarım ne dersen bunlardan hoşlanman ile alakalı. Ki apple ürünler uzun ömürlü oluyor. Ben ikinci el iphone 6 almıştım memnun kalmıştım istediğim şeyleri sunuyordu bana zaten. Yani ikinci el bi telefon alacaksan androidten ziyade iphone alabilirsin. Android uzun kullanışa uygun değil benim görüşüm. Maddi sorunlar varsa android yönelmelisin. (Iphone 7 kulaklık girişi olmaması büyük sorun o verdikleri kulaklıklar çok çirkin)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı