İkinci el kutusuz GTX 1060 6 GB alınmalı mı?

Benim mesajımda her ikinci el kartla madencilik yapılıyor diye bir ifade göremiyorum? Arkadaş demiş mi şu kadar süre madencilik yapıldı/yapılmadı diye? Bilemeyiz, önermem dedim. CPU ile de madencilik yapanlarda var. Ayrıca çok uzun süre tam yükte çalışan hiçbir parça alınmamalı. Zaten bu işlerde tek tecrübeli sizsiniz. 👏👏 Biz anlamayız.

RX 570 daha iyi bir tercih, büyük ihtimal o kart ile mining yapılmış. Yoksa o fiyata satılmaz.
Büyük ihtimal o kart ile mining yapılmış, o fiyata satılmaz yoksa. RX 570 sizin için çok daha iyi bir tercih eminim :)

Stres testi vs. yapacağım zaten fakat amd kartlarının daha çok miningte kullanıldığını unutmuşsunuz sanırım. Sadece denendikten sonra 800tl'ye 1060 6gb strix modeli alınır mı diye merak ettim kutusuz olsa alır mıydınız düşüncelerinizi merak ettim. Stres testi vs. biliyorum bundan önce birçok kez ekran kartı test ettim. Kutusuz olması biraz beni düşündürdü, siz olsanız alır mıydınız 800tl gibi bir fiyata ?

Hepsiburada sıfır RX 570 sattı 750 Liraya.
Evet 1060 bir kaç fps fazla gösteriyor olabilir ama bu yine de alınabilir olduğunu göstermez.
Bir kaç fps derken abi arada çok fark var. Rx 570 le 1060 hemde strix yanyana konulamaz bile.
Kutu kargo da kolaylık içindir zorunlu değil düzgün kargola sın fotoğrafını atsın yeter önemli olan kartın sağlam olması adamın dolandırıcı olmaması.

Stres testi vs. yapacağım zaten fakat amd kartlarının daha çok miningte kullanıldığını unutmuşsunuz sanırım. Sadece denendikten sonra 800tl'ye 1060 6gb strix modeli alınır mı diye merak ettim kutusuz olsa alır mıydınız düşüncelerinizi merak ettim. Stres testi vs. biliyorum bundan önce birçok kez ekran kartı test ettim. Kutusuz olması biraz beni düşündürdü, siz olsanız alır mıydınız 800tl gibi bir fiyata ?
Garanti ve Faturası devam ediyorsa satıcı tarafında satın almadan önce gerekli testleri yapıp inceleyip bir sorun görmezseniz alabilirsiniz hocam hiçbir sorun teşkil etmez yeterki siz kartın herşeyinden emin olun.

Bir kaç fps derken abi arada çok fark var. Rx 570 le 1060 hemde strix yanyana konulamaz bile.
Kutu kargo da kolaylık içindir zorunlu değil düzgün kargola sın fotoğrafını atsın yeter önemli olan kartın sağlam olması adamın dolandırıcı olmaması.
Elden alacağım dolandırıcılık durumu olamaz yani, o durumda alınır diyorsunuz gibime geldi. Cevaplarınız için herkese teşekkürler alacağım o zaman.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı