İkinci el MacBook alınır mı?

5000TL'ye 8, 9, veya 10. nesil intel işlemcili bir Laptop alıp hackintosh yapabilirsin ama elbette ki bir MacBook kadar uzun pil ömrü, trackpad kalitesi ve taşınabilirliği olmayacaktır. 2. el alacaksan kendi şehrinden bir tane bul. Sana uygun olan bir tanesini seç ve satın almak üzere sahibiyle buluş. Buluştuğunda Batarya sağlığını kontrol et. Garanti belgesini de iste. Böylece sağlam bir cihaz alma şansın çok daha yüksek olur.
çünkü apple marka olduğu için eski kişinin verileri ve bilgileri hala bilgisayarda olabilir
Eğer böyle bir durum olsa bile 1 saat sürecek bir formatla cihazı tertemiz kullanmaya başlayabilir.
Hocam hangi modeli tercih etmeliyim; video izlesem internette gezsem yeter, 2 sene sonra üniversiteye gideceğim, uzun süre kullanacağım bir model söyler misiniz?
MacBook Air. Pro senin için gereksiz pahalı olur. MacBook Air 2017 modeline bakabilirsin.

5000TL'ye 8, 9, veya 10. nesil intel işlemcili bir Laptop alıp hackintosh yapabilirsin ama elbette ki bir MacBook kadar uzun pil ömrü, trackpad kalitesi ve taşınabilirliği olmayacaktır. 2. el alacaksan kendi şehrinden bir tane bul. Sana uygun olan bir tanesini seç ve satın almak üzere sahibiyle buluş. Buluştuğunda Batarya sağlığını kontrol et. Garanti belgesini de iste. Böylece sağlam bir cihaz alma şansın çok daha yüksek olur.

Eğer böyle bir durum olsa bile 1 saat sürecek bir formatla cihazı tertemiz kullanmaya başlayabilir.
Mac olsa daha iyi olur hocam telefonumla birlikte kullanmak istiyorum.

Tüm MacBook pilleri 1000 döngü için derecelendirilmiştir; bazı eski modeller için (2010 ve öncesi) 500 ya da 300 devi için derecelendirilmiştir. Devir sayısı sınırına ulaştığında aniden arızalanmasa da, bu sınıra yaklaştıkça daha az şarj olmaya başlar.

1-2 yıl sonra değiştirmen gerekecek diye düşünüyorum. Ama sonuçta ikinci el alıyorsun. Sıfır kalitesi beklemememiz gerekiyor.

Hocam sıfırları 10.500 lira diyor, eski modellerin halen sıfır satışı var mı?

M1 model MacBook'lar çok ucuz zaten şu an bir sonraki modellerde bu fiyatları görebileceğimizi zannetmiyorum Apple stratejik davranıyor sanırım.
Eski modellerin sıfırını bulamazsın zaten aynı fiyatta olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı