İkinci El PS4 Pro Alınır mı?

Minelve_

Decapat
Katılım
13 Eylül 2018
Mesajlar
18
Arkadaşlar PS4 Pro almak istiyorum fakat fiyatlar 3500 TL'ye yükseldiğinden dolayı 2. el PS4 Pro almaya karar verdim.
Sahibinden.com'da güzel fiyatlar buldum. Satanlarsa genellikle mağazalar oluyor. Mağazadan satanlara güvenebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazadan kastınız bilgisayarcılar ise almayın. Mümkünse sahibinden garantili faturalı alın. Mağazadan alınan ürünün garantisi genellikle kapıdan çıkana kadar oluyor.
 
Nisan'da 1500 TL ye alıcaktık onun yerine Pc topladık arkadaşla, harbi şaka maka ne ara 3500 oldu be. :D
Güvenilir mağazalar da var güvenilemezler de ama tavsiyem tekil şahıstan alman daha iyi olur,mağazalar ucuza alıp pahalıya satıyorlar ve bazıları parça değişikliği yapabiliyor, çok hor ve ısı altında kullanılmış bir alet de gelebilir, şanş işi.
 
Mağaza yerine sahibinden almanızı tavsiye ederim. Aldığınız cihazın mutlaka garantisi ve faturası olsun. Alacağınız kişiden rica edip bir kaç oyunda test edin. Çalışırken takırtı sesi, aşırı yüksek fan sesi vs gelmiyorsa, temiz kullanılmışsa ve garantisi varsa alın.
 
Kesinlikle sahibinden almalısınız. Mağazalar ucuza alıp pahalıya satabilir, çok hor kullanılmış bir ürünü size verebilirler. Yani mağazaya pek güven olmaz. En azından ben böyle düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı