İkinci el RTX 2060 alınır mı?

4.250 TL'ye buldum ilan sahibi yuk altindaki değerlerini de paylaşmış.

Screenshot_2022-07-31-22-14-40-440_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Sizce alınır mı?

Screenshot_2022-07-31-22-19-00-972_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Screenshot_2022-07-31-22-18-52-368_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Screenshot_2022-07-31-22-18-49-934_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Screenshot_2022-07-31-22-18-46-289_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Screenshot_2022-07-31-22-18-48-240_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Hocam kendim nasıl test edeceğimi bilmiyorum çevremde bu işten anlayan da yok test sonuçlarının normal ya da anormal olduğunu nasıl anlayabilirim?

Bir ekran kartını nasıl test edebileceğin hakkında bir sürü rehber bulabilirsin Youtube'da veya forumlarda. RTX 2060 çok ısınan bir ekran kartıdır ve iyi bir soğutma sahibi olmayan kasalarda 80-90 derecelere çıkacaktır rahatlıkla. Satan kişi ekran kartını satmak için her şeyi söyler ya da kanıt olarak gösterebilir ben güvenmezdim bu resimlere hiç.

Bir ekran kartını nasıl test edebileceğin hakkında bir sürü rehber bulabilirsin Youtube'da veya forumlarda. RTX 2060 çok ısınan bir ekran kartıdır ve iyi bir soğutma sahibi olmayan kasalarda 80-90 derecelere çıkacaktır rahatlıkla. Satan kişi ekran kartını satmak için her şeyi söyler ya da kanıt olarak gösterebilir ben güvenmezdim bu resimlere hiç.
Alacak olan arkadaş almasın diye her şeyi söylemişsin.

2060'ın ısınan modelleri bile 80 dereceyi pek geçmiyor. Furmark testi yapıp alabilirsin öyle korkulacak bişey yok 2.el parça almayan kişiler saçmalayabiliyor. Senelerdir 2.el parça alıp satarım bir sıkıntı yaşamadım. En az 30 dakika furmark testi yaparsın baktın sıkıntı yok alırsın.

Alacak olan arkadaş almasın diye her şeyi söylemişsin.

2060'ın ısınan modelleri bile 80 dereceyi pek geçmiyor. FurMark testi yapıp alabilirsin öyle korkulacak bir şey yok 2.el parça almayan kişiler saçmalayabiliyor. Senelerdir 2.el parça alıp satarım bir sıkıntı yaşamadım. En az 30 dakika FurMark testi yaparsın baktın sıkıntı yok alırsın.

Hocam FurMark'ta her şey tam olarak doğru cikiyor mu peki aldiktan 2 ay sonra falan bozulmalar yasanbilir mi?

Hocam FurMark'ta her şey tam olarak doğru cikiyor mu peki aldiktan 2 ay sonra falan bozulmalar yasanbilir mi?
Teknoloji şans işidir sıfır satın aldığın kart 2 ay sonra da bozulabilir 10 sene sonra da bozulabilir. 2.el de öyledir ben şuana kadar alıpta 2 ay sonra elimde patlayan bir kart olmadı çok eski kartlar da kullandım ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Garantili bir ürün alırsan zaten kafan rahat olur biraz daha. Kart da bir sıkıntı varsa 30-40 dakika furmarkta çıkıyor zaten. Görüntüde bozulma var mı yok mu bakıcaksın sıkıntılı olan kart zaten belli bi süreden sonra görüntüyü falan kesiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı