İkinci el RTX 2070 Super AORUS alınır mı?

Yer
Nevşehir
Yakın değil ama bir arkadaşımda bu kart var satıyorum dedi ben de 9 bin veririm dedim çok mu demişim dönmek de istemiyorum ama sizce eder mi o kadar. Faturalı 1 yıl garantili.
Bu arada ETH performansı 44MH gördüm ama 2060S de 44MH gösteriyor daha doğrusu videoda öyle değerler var. Konu hakkında bilgi verirseniz de çok sevinirim.

Son düzenleme:
Yok o kadar diyemezdim yarın birine söyle o da gelip iki laf söyler ki söylemese de dilim varmazdı :)
9000 fena değil ama çok da ucuz değil 3060 Ti 8500 liraydı Amazon Japonya'da. Bakma imkanın varsa GPU-Z indirt arkadaşına, VRAM çipine bakalım.

Hiç anlamıyorum o işten :) VRAM çipi olayından hangisi iyidir Samsung?
2000 serisinde Micron iyiydi diye hatırlıyorum. VRAM çipini sorma sebebim mining yaparken VRAM overclock potansiyelini içerisindeki çip arttırıyor. Mesela Samsung çipe +200 Memory Clock basabiliyorken Micron çipe +300 Memory Clock basıp daha çok MH/s elde edebiliyorsun. Değerleri örnek verdim.

2000 serisinde Micron iyiydi diye hatırlıyorum. VRAM çipini sorma sebebim mining yaparken VRAM overclock potansiyelini içerisindeki çip arttırıyor. Mesela Samsung çipe +200 Memory Clock basabiliyorken Micron çipe +300 Memory Clock basıp daha çok MH/s elde edebiliyorsun. Değerleri örnek verdim.
Tamamdır hocam. 2060S vs 2070S konusunda ne düşünüyorsunuz? ETH-RVN mininig açısından.

Hocam o işlere hiç girmedim korkağım bayağı :D Ha bugün araştırdım da denk gelemedim o fiyatlara, o da var tabii.
Gördükleri gibi alıyorlar çünkü. Forumda paylaşana kadar kartlar bitiyordu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı