İnceleme İkinci El RX 580 4 GB

Bende de 4 ay önce sıfır alınmış Asus Rog Strix RX 560 var. Söylediğin oyunlarda seninle hemen hemen aynı fps değerlerini alıyorum ama bazen hatta bazı oyunlarda sıklıkla fps düşüyor. Nasıl çözebilirim?
İşlemcin Ryzen 5 5600X
1tb m2 ssd
8X2 GB RAM

Hocam iyi güzelde kartın fotoğrafını ayak üstü çektiniz sanırım .

Öyle oldu ya harici resimler vardı da farkında olmadan silmişim bulamadım elimde bunlar vardı, ilk aldığımda çekmiştim.

Hiçbir fikrim yok hocam o konuda bende çözemedim.

Counter Strike 2'de grafik kalitesini en düşüğe değilde en yükseğe alırsanız droplar azalabilir. Bende de aynı şekildeydi, grafikleri en yüksek ayarlarda aldım kenar keskinleştirmeyi kapattım oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyordu. Ancak bu gelen silah yarışı gibi oyunlarda FPS dibe vuruyor.

Bende RX 580 8GB ve I5-9400F kullanıyorum aynı sorun bendede vardı formatladım geçti sonra yeniden başıma geldi sonra ayarları en düşükten önerilen ayara çekip HDR'ı performansa çektim MSAA kıstım(hatta kapatmışta olabilirim) şuan oyun akıyor.

Bende dün aldım hocam. Hayırlısıyla salı veya çarşamba sistemim geliyor. Umarım yarı yolda bırakmaz beni.

Çok şans işi o ekran kartlarında chip patlıyabiliyor. Kronik sorunları var o serinin dikkat etmekte fayda var dostum

Çok şans işi o ekran kartlarında chip patlıyabiliyor. Kronik sorunları var o serinin dikkat etmekte fayda var dostum

Bendekinin silikonu kaliteli sanırım 84 derece sabit kullandım 1 hafta bir şey olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…