İnceleme İkinci El RX 580 4 GB

Reis bende de RX 570 8 GB modeli var nadir bir şekilde bazen kapanırken fanlar bir anda %100 çıkıyor.

Reis bende de RX 570 8 GB modeli var nadir bir şekilde bazen kapanırken fanlar bir anda %100 çıkıyor.

Kanka o olay bende de var çözemedim driver ile alakalıdır tahminimce, uyku moduna geçince 20 saniye arayla fanlar 100 oluyor duruyor garip işler, bende ekran koruyucu açtım artık yaşamıyorum.

Bu konuda R5 2600 vardı şu an R5 5600 var, pek bir şey değişmemiş gibi duruyor açıkçası çöp kutusundan hallice optmizasyon ile 1280x1024'te en düşük ayarlarda test ettim FPS sözde 250 280 falan ama bir drop giriyor kahvaltımı falan yapıp geliyorum anca düzelmiş oluyor.

1600 liraya 2 tane 1030 alırım.

Alırsın paşam.

Bende dün aldım hocam. Hayırlısıyla salı veya çarşamba sistemim geliyor. Umarım yarı yolda bırakmaz beni.

Bırakmaz hocam, Lost Ark oynamaya başladım onda da yüksek ayarlarda 120 140 FPS sabit veriyor mis gibi götürüyor beni, bakımını yaparsan hiçbir sorun çıkarmaz.

Son düzenleme:
Konuşmalarına dikkat et çocuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…