İkinci el sıvı soğutma vs sıfır MSI Core Frozr L

mahmut d

Hectopat
Öncelikle selam herkese, arkadaşlar sorum oldukça basit olacak bilgili arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. İşlemci Xeon X3470 şu anki hava kule tipi soğutucum: Dark Freezer X92bl işlemciye 3.8 GHz overclock yapmam gerek ve bu soğutucuyla sıcaklık değerleri 85 95 dereceye kadar çıkmakta. Bende daha güçlü bir soğutucu almaya karar verdim. Bütçem 400 TL ve şu iki ürün arasında bana yardımcı olacak bilgili arkadaşlara çok teşekkür ederim.

İlk olarak 2. el 2 sene kullanılmış nepton 140 XL Cooler Master sıvı soğutucu mu almak daha mantıklı yoksa. (Sıkıntısız)
0 Olarak MSI Core Frozr L işlemci soğutucu almak mı?

Dediğim gibi ikisi de hemen hemen aynı fiyat ve overclock yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum.

Aşağıda overclock olmadan boşta ve Full strest testinde 1.30 saatlik durumu görüyorsunuz. Şimdiden teşekkürler cevapları bekliyorum.(Mevcut soğutucumla yapıldı)

boşta overclocksuz.png
stabilitytest.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bende X3440 sahibiyim. Anakartınız çok güzel en iyi P55'lerden. Bence 2.el sıvı soğutucuya hiç bulaşma ileride bir kaza olursa sorumlu kimse bulamayabilirsin. Ben MSI almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle bende X3440 sahibiyim. Anakartınız çok güzel en iyi P55'lerden. Bence 2.el sıvı soğutucuya hiç bulaşma ileride bir kaza olursa sorumlu kimse bulamayabilirsin. Ben MSI almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Cevabın için teşekkürler fakat sıvı soğutmada sorun yok arkadaş güvenilir benim için önemli olan soğutma performansı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı