İkinci El Xeon Tabanlı Sistem Toplama

Adam bütçesini belirtmiş. Bu bütçeye başka şans yok. Donanım arşivinin videosundaki İşlemci + Anakart + RAM ve bir de güzel bir soğutucu alın. Overclock da çok güzel yapabilirsiniz bu işlemciyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS4 aldığım için pek takmıyorum. Bu PC’de sadece belli online oyunları oynayacağım.

Elimde kule tiği soğutucu var zaten, 3.6 da yeterli olacaktır.

Hocam P55-CD53 ile olmaz mı ?
Siz hangi ekran kartı ile kullanıyorsunuz hocam?
Bende GTX 970 var.
Ek olarak şu videoyu da incelemenizi tavsiye ederim. Bu işlemciyi alman daha iyi olur sanki.

Son düzenleme:
Merhabalar, RX570’le darboğaz yaşamadan kullanacağım bir sistem toplayacağım. Dün “Donanım Arşivi” adlı YouTube kanalında bu videoya rast geldim. Sizce iyi midir? Daha önce Xeon toplamadığım için bilene danışmak istedim. İşlemci + anakart + RAM için toplam bütçem 600-650TL videodaki sistemin bu üçlüsü 615TL ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartı MSI P55 ile değiştirmek istiyorum görüntüden dolayı. Sizce overclock tarafında bir kaybım olur mu veya uyum sorunu yaşar mıyım?

Bende Xeon E5450 var ve açıkcası önermiyorum çünkü Xeon X3440 alabiliyorsanız onu alın.Gerçketen yüksek performanslıdır ve oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.

Bende Xeon E5450 var ve açıkcası önermiyorum çünkü Xeon X3440 alabiliyorsanız onu alın.Gerçketen yüksek performanslıdır ve oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.
Link atar mısınız ve aynı chipseti mi kullanıyor?
Bende GTX 970 var.
Ek olarak şu videoyu da incelemenizi tavsiye ederim. Bu işlemciyi alman daha iyi olur sanki.
Hocam bir bakayım olmazsa öyle yaparım. 100TL’den sorun çıkmaz gibi duruyor. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı