Hiçbir şekilde sıfır ürünün yerini tutmaz, burada asıl konu ''kullanılmış'' olması.Tüm ürünler iyi kullanılmışsa peki? Gidip 0 ürün yerine alınabilir mi?
Hiçbir şekilde sıfır ürünün yerini tutmaz, burada asıl konu ''kullanılmış'' olması.Tüm ürünler iyi kullanılmışsa peki? Gidip 0 ürün yerine alınabilir mi?
2. el bir ürün aramıyorum. Sadece merakımdan böyle bir konu açtım.Forum Donanımhaber 2.el bölümüne de bakabilirsin.
Şöyle düşünün. Bir bilgisayar içindeki parçalar satılıyor. Bilgisayar çok temiz ve yaklaşık 1 sene kadar kullanılmış. Siz bu bilgisayardaki hangi parçaları gözünüz kapalı alırdınız?Hiçbir şekilde sıfır ürünün yerini tutmaz, burada asıl konu ''kullanılmış'' olması.
Size önerim şu; 2. el teknolojik parçalarda ''gözü kapalı almak'' deyiminden vazgeçin. Test etmeden hiçbir parça alınmamalı.2. el bir ürün aramıyorum. Sadece merakımdan böyle bir konu açtım.
Şöyle düşünün. Bir bilgisayar içindeki parçalar satılıyor. Bilgisayar çok temiz ve yaklaşık 1 sene kadar kullanılmış. Siz bu bilgisayardaki hangi parçaları gözünüz kapalı alırdınız?
İyi kullanılmış bir ürünse gereken testler yapılıp alınabilir. Test gerektirmeyen kasa gibi ürünlerde de kutu açılımları izlenerek tüm içeriğe bakılmalıdır. 1 senelik sağlam bir ürün sıfır fiyatından en az yüzde 20 daha ucuz olmalıdır.Tüm ürünler iyi kullanılmışsa peki? Gidip 0 ürün yerine alınabilir mi?
Anlatamadım herhalde... Neyse teşekkür ederim.Size önerim şu; 2. el teknolojik parçalarda ''gözü kapalı almak'' deyiminden vazgeçin. Test etmeden hiçbir parça alınmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.