İkinci Monitör İşlemcinin Grafik Birimiyle Kullanılabilir mi?

Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İfrit - Zebani
Böyle bir şey mümkün mü? Ekran kartım çok iyi değil ve 2. monitör olmadan bilgisayar kullanamıyorum. 1. monitör harici ekran kartına, 2. monitör işlemciye entegre edilmiş HD Graphics 2500'e bağlı olsa çalışır mı veya farklı bir yöntem ile BIOS'dan falan?
Laptop'larda ki gibi oyun harici ekran kartı ile masaüstü dahili ekran kartı ile çalışması gibi.

Sistemim;
  • GT 1030
  • i5-3470
  • 8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Böyle bir olay var. Kendi sistemimde bir süre kullandım bu yöntemi. BIOS ayarlarında IGD Multi-Monitor seçeneği varsa, aktif edip kullanabilirsiniz.

Kendi BIOS menümden görsel ekliyorum. Son görselde "Disabled" yazanı "Enabled" yapmanız gerekiyor.

IGD 1.JPG

IGD 2.JPG

Sisteminiz destekliyorsa, aşamalar bunlar.
Böyle bir olay var. Kendi sistemimde bir süre kullandım bu yöntemi. BIOS ayarlarında IGD Multi-Monitor seçeneği varsa, aktif edip kullanabilirsiniz.

Kendi BIOS menümden görsel ekliyorum. Son görselde "Disabled" yazanı "Enabled" yapmanız gerekiyor.

IGD 1.JPG

IGD 2.JPG

Sisteminiz destekliyorsa, aşamalar bunlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Son görselde "Disabled" yazanı "Enabled" yapmanız gerekiyor.
Bu dediğinizi test etmek için BIOS'u kontrol etmeye girdim ama Advanced'in değil Chipset'in altında System Agent Configuration'a girdim, sizin gösterdiğiniz ile aynı mı oluyor bu?

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı